مطالب مرتبط:
یدیعوت آحارونوت: «نگرانی تل آویو از مخالفت های بین المللی با جنایات شهرک نشینان اسراییلی در کرانه باختری»
رونمایی تل آویو از دکترین جدید حمله؛ نتانیاهو ماشه جنگ منطقه ای را می کشد؟
گنجینه به سرقت رفته از موزه لوور سر از تل آویو در آورد
اعتراض دانشجویان دانشگاه تل آویو به سخنرانی بن گویر+ فیلم
سفر محرمانه وزیر جنگ آمریکا به تل آویو؛ گزینه حمله به ایران دوباره فعال شده است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 19:202026-10-20بين الملل

قصد تل آویو برای گسترش مناطق اشغالی خود در لبنان


«یسراییل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: ما آماده ایم تا در دو منطقه النبطیه و اللیطانی، نفوذ بیشتری داشته باشیم و به زودی ساکنان این منطقه تخلیه و به منطقه امنیتی ملحق خواهد شد.

- به گزارش جماران، یسراییل کاتس ، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی چند روز بعد از درخواست مقامات لبنان مبنی بر انجام تعهدات اسراییل در چارچوب توافق با بیروت، گفت که تل آویو قصد دارد مناطق تحت اشغال خود در لبنان را گسترش دهد.

کاتس گفت: ما آماده ایم تا در دو منطقه النبطیه و اللیطانی، نفوذ بیشتری داشته باشیم و به زودی ساکنان این منطقه تخلیه و به منطقه امنیتی ملحق خواهد شد.

او حزب الله را تهدید کرد که در صورت کمک به ایران در جنگ آتی، ضربه سختی دریافت خواهد کرد.

وزیر جنگ تل آویو همچنین گفت که به هر حمله و شلیک پهپاد به سوی اراضی اشغالی فلسطین، در ضاحیه بیروت پاسخ خواهد داد.


برچسب ها: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی - منطقه - رژیم صهیونیستی - تل آویو - صهیونیستی - لبنان - اشغال
آخرین اخبار سرویس:

قصد تل آویو برای گسترش مناطق اشغالی خود در لبنان

قصد تل آویو برای گسترش مناطق اشغالی خود در لبنان