مطالب مرتبط:
فساد در منابع طبیعی رامیان؛ 3 مأمور متهم به دریافت رشوه بازداشت شدند
بازداشت 3 کارمند منابع طبیعی رامیان به اتهام دریافت رشوه
اخبار کوتاه کرمانشاه؛ گام های تازه برای رونق تولید، ایمنی راه ها و صیانت از منابع طبیعی
هشدار منابع طبیعی درباره فروش غیرقانونی اراضی ملی در تنکابن
عراق: بازداشت عاملان توهین به پرچم آمریکا در رژه حشد الشعبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مهر 1405 ساعت 16:002026-10-05سياسي

3 نفر از کارکنان منابع طبیعی رامیان بازداشت شدند


رییس کل دادگستری گلستان از بازداشت سه نفر از کارکنان منابع طبیعی شهرستان رامیان در پی گزارش های مردمی و رصد و پیگیری حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خبر داد.

- رامیان-رییس کل دادگستری گلستان از بازداشت سه نفر از کارکنان منابع طبیعی شهرستان رامیان در پی گزارش های مردمی و رصد و پیگیری حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خبر داد.

محمود اسپانلو اظهار کرد: در پی دریافت گزارش مردمی به شماره 127 حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان مبنی بر وقوع تخلف در شهرستان رامیان، موضوع برای بررسی به دادستان رامیان ارجاع شد.

وی افزود: با پیگیری ها و رصدهایی که از سوی حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان گلستان صورت گرفت، یکی از مأموران منابع طبیعی که مظنون به دریافت رشوه و همکاری با قاچاقچیان چوب بود، هنگام دریافت رشوه، بازداشت شد.

رییس کل دادگستری گلستان ادامه داد: در جریان دریافت رشوه و در بازرسی از خودروی متهم مقداری چوب تزیین شده از درخت سرخدار کشف و ضبط شد.

اسپانلو گفت: در ادامه تحقیقات 2 نفر دیگر از مأموران منابع طبیعی شهرستان رامیان که بر اساس بررسی های صورت گرفته در فرآیند دریافت رشوه و واگذاری چوب ها همکاری داشتند نیز شناسایی و بازداشت شدند.


برچسب ها: رییس کل دادگستری گلستان - اطلاعات دادگستری - دادگستری - رییس کل دادگستری - دادگستری گلستان - منابع طبیعی - دادگستری استان
آخرین اخبار سرویس:

3 نفر از کارکنان منابع طبیعی رامیان بازداشت شدند

3 نفر از کارکنان منابع طبیعی رامیان بازداشت شدند