مطالب مرتبط:
جزییات مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز در طرح جدید مجلس
مدیریت آبراه خلیج فارس از هدف گیری چند نفتکش متخلف در تنگه هرمز خبر داد
مدیریت آبراه خلیج فارس: هدف گیری چند نفتکش متخلف در تنگه هرمز
«هشدار مدیریت آبراه خلیج فارس عملی شد؛ هدف گیری نفتکش های فهرست سیاه در تنگه هرمز»
مدیریت آبراه خلیج فارس: هدف گیری چند نفتکش متخلف در تنگه هرمز؛ سه نفتکش تحت مالکیت یا اجاره امارات بودند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 مهر 1405 ساعت 22:352026-10-02سياسي

جزییات مدیریت ایرانی برای تنگه هرمز در طرح جدید مجلس


قشقاوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس جزییات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز را تشریح کرد.

- به گزارش جماران، حسن قشقاوی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی درباره طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز عنوان کرد: این طرح تفاوت زیادی با قوانینی که پیش از این داشتیم دارد، به ویژه اینکه در ماده 16 آن آمده که قوانین مغایر ملغی خواهد بود.

وی افزود: به این معنا که به نوعی معطوف به امنیت ملی و منافع ملی، مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز اعمال و تقریباً هم ورودی و هم خروجی، امکان اعمال نظر و مدیریت ایرانی بر تنگه کاملاً حفظ خواهد شد.

از سوی دیگر، هزینه هایی که طبق معمول برای حفظ محیط زیست، دریانوردی، بانکرینگ، سوخت و موارد دیگر ایجاد خواهد شد را ایران حتماً اخذ خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در این قانون پیش بینی شده که ایران به ازای خدماتی که ارائه می دهد، هزینه ها را دریافت کند، بیان کرد: از سوی دیگر، کشتی های متعلق به رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم و آن هایی که اقدام نظامی علیه ما انجام می دهند یا محموله های نظامی دارند، نمی توانند از تنگه هرمز عبور کنند.


برچسب ها: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی - کمیسیون امنیت ملی مجلس - سخنگوی کمیسیون امنیت - کمیسیون امنیت ملی - کمیسیون امنیت - تنگه هرمز - امنیت ملی
آخرین اخبار سرویس:

جزییات مدیریت ایرانی برای تنگه هرمز در طرح جدید مجلس

جزییات مدیریت ایرانی برای تنگه هرمز در طرح جدید مجلس