مطالب مرتبط:
مانور انتخاباتی در بناب برای سنجش آمادگی عوامل اجرایی برگزار شد
اولین جشنواره وفاق و اتحاد اقوام ایرانی در بیرجند برگزار می شود
معاون استاندار ایلام: مدیریت محله محور تاب آوری جامعه را افزایش می دهد
786 محله ایلام زیر چتر طرح مدیریت محله محور قرار گرفتند
جلسه انضباطی بیرانوند برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 21:202026-10-13اجتماعي

مانور مدیریت محله محور در محله الهیه بیرجند برگزار شد


مانور مدیریت محله محور با هدف افزایش آمادگی مردم در برابر حوادث و بحران ها، عصر امروز در محله کم برخوردار الهیه بیرجند برگزار شد.

- مانور مدیریت محله محور در محله الهیه بیرجند برگزار شد بیرجند- مانور مدیریت محله محور با هدف افزایش آمادگی مردم در برابر حوادث و بحران ها، عصر امروز در محله کم برخوردار الهیه بیرجند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مانور مدیریت محله محور از ساعت 15 تا پاسی از شب در محله الهیه و مسجد اباصالح(ع) بیرجند با حضور استاندار، فرماندهان نظامی و جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی برگزار شد.

این مانور با هدف ارتقای آمادگی عمومی، آموزش همگانی، تقویت توان محلات در مواجهه با حوادث و بحران ها، ارزیابی هماهنگی خانه های هلال و شناسایی نقاط قوت و ضعف در شرایط بحرانی و به مناسبت روز مدیریت بحران اجرا شد.

در این برنامه، اعضای خانه های هلال بیرجند آموزش هایی درباره نحوه برپایی چادر، روش صحیح خاموش کردن آتش و کمک های اولیه ارائه کردند.

همچنین محصولات تولیدی اعضای خانه های هلال برای فروش عرضه شد و بخشی از فضای مانور نیز به بازی های برنامه ریزی شده برای کودکان اختصاص داشت.

در مسجد اباصالح(ع) نیز شماری از پزشکان یاریگر هلال احمر در دو بخش آقایان و بانوان به صورت رایگان بیماران را ویزیت کردند.


برچسب ها: مدیریت محله - محله محور - محله - بیرجند - مدیریت - مانور - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

مانور مدیریت محله محور در محله الهیه بیرجند برگزار شد

مانور مدیریت محله محور در محله الهیه بیرجند برگزار شد