مطالب مرتبط:
حمله با چاقو به 2 کارشناس اورژانس 115 شیراز در حین ماموریت
حمله با چاقو به دو کارشناس اورژانس 115 شیراز حین مأموریت
ضرب وجرح شدید 2 نیروی اورژانس شیراز با چاقو
رزمایش جان فدایان ایران - شیراز
رزمایش جان فدایان ایران در شیراز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 مهر 1405 ساعت 12:452026-09-25حوادث

چاقوکشی در اورژانس 115 شیراز


در جریان این حادثه، یکی از کارشناسان از ناحیه پهلو و سر و کارشناس دیگر از ناحیه قفسه سینه و دست دچار جراحت شدید شدند و برای تکمیل روند درمان به بیمارستان شهید رجایی شیراز انتقال یافتند.

- دو کارشناس اورژانس 115 شیراز بامداد امروز، سوم مهرماه، حین انجام مأموریت از سوی همراهان یک بیمار با سلاح سرد مورد حمله قرار گرفتند و به دلیل شدت جراحات به بیمارستان شهید رجایی شیراز منتقل شدند.

این حادثه ساعت 01:23 دقیقه بامداد امروز جمعه سوم مهر رخ داد و طی آن دو نفر از کارشناسان اورژانس 115 شیراز حین انجام مأموریت مورد حمله همراهان یک بیمار قرار گرفتند.

در جریان این حادثه، یکی از کارشناسان از ناحیه پهلو و سر و کارشناس دیگر از ناحیه قفسه سینه و دست دچار جراحت شدید شدند و برای تکمیل روند درمان به بیمارستان شهید رجایی شیراز انتقال یافتند.

یکی از کارشناسان نیز به دلیل شدت جراحات، پس از انتقال به بیمارستان به اتاق عمل منتقل شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در روز جمعه سوم مهر،  همچنین در جریان این حمله، شیشه آمبولانس اورژانس نیز شکسته شد.


برچسب ها: بیمارستان شهید رجایی - کارشناس - کارشناسان - بیمارستان - بیمار - شیراز - شهید رجایی
آخرین اخبار سرویس:

چاقوکشی در اورژانس 115 شیراز

چاقوکشی در اورژانس 115 شیراز