مطالب مرتبط:
4 عملیات ویژه و ترکیبی نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
ارتش یمن از 4 عملیات موشکی و پهپادی علیه عربستان در 24 ساعت خبر داد (19 مهر 1405)
ارتش یمن از 4 عملیات موشکی و پهپادی علیه عربستان خبر داد | یحیی سریع: از آسمان فرودگاه های سعودی دور شوید (19 مهر 1405)
عملیات چهارگانه نیروهای مسلح یمن علیه اهدافی در عربستان
عملیات چهارگانه نیروهای مسلح یمن علیه اهدافی در عربستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مهر 1405 ساعت 20:402026-10-11بين الملل

انجام 4 عملیات ویژه یمن در عمق خاک عربستان


سخنگوی نیروهای مسلح یمن از انجام چهار عملیات ویژه علیه فرودگاه ملک خالد ریاض، فرودگاه ملک فهد الدمام و دو ایستگاه گازی و نفتی شرکت آرامکو در عمق خاک سعودی خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن، با صدور بیانیه ای مهم جزییات چندین عملیات نظامی ویژه در عمق خاک عربستان سعودی و عملیات های دیگر را اعلام کرد که متن آن به این شرح است: نیروهای مسلح یمن، چهار عملیات منحصر به فرد را با تعدادی موشک بالستیک، بالدار و پهپاد طی 24 ساعت گذشته در واکنش و پاسخ به تجاوزات دشمن(سعودی) انجام دادند.

در اولین عملیات، فرودگاه ملک خالد ریاض طی سه مرحله از دو شب پیش هدف قرار گرفت که منجر به توقف کامل پروازها و بسته شدن کامل آن شد.

طی عملیات دوم، ایستگاه گازی شقدم وابسته به شرکت آرامکو در منطقه الشرقیه هدف قرار گرفت و منجر به آتش سوزی گسترده در آن شد.

طی عملیات سوم، کارگاه نفتی تنجایب در منطقه الشرقیه هدف قرار گرفت و منجر به آتش سوزی گسترده در آن شد.

در عملیات چهارم، فرودگاه ملک فهد در شهر الدمام هدف قرار گرفت، اصابت دقیق بود و منجر به توقف کامل پروازها در آن شد.

همچنین در حملات دقیق نیروهای مسلح یمن به تحرکات مزدوران سعودی در منطقه رأس العاره و السقیا با استفاده از 6 موشک بالستیک، ده ها نفر از نیروهای دشمن کشØ


برچسب ها: عملیات - نیروهای مسلح یمن - سخنگوی نیروهای مسلح یمن - سخنگوی نیروهای مسلح - نیروهای مسلح - عملیات ویژه - فرودگاه
آخرین اخبار سرویس:

انجام 4 عملیات ویژه یمن در عمق خاک عربستان

انجام 4 عملیات ویژه یمن در عمق خاک عربستان