مطالب مرتبط:
سامانه آموزشیار | راهنمای کامل ورود، انتخاب واحد و خدمات دانشگاه آزاد
انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
تمدید انتخاب رشته دانشگاه آزاد 1405 تا جمعه 1 آبان | آخرین مهلت انتخاب رشته با آزمون اعلام شد؛ داوطلبان جامانده بخوانند
ثبت نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
پایان لیگ برتر شمشیربازی باشگاه های کشور با قهرمانی دانشگاه آزاد قزوین در سابر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 16:352026-10-17دانش

تجلیل از دانشجویان فعال دانشگاه آزاد یاسوج در جشن روز پرستار


با برگزاری جشن روز پرستار برای دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد واحد یاسوج، از دانشجویان فعال فرهنگی و تشکیلاتی این دانشگاه نیز تجلیل شد.

- زریر صالح پور، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد شنبه 25 مهر در این مراسم با تبریک روز پرستار گفت: پرستاران پرچم داران نهضت خدمت و ایثار هستند و نه تنها به جسم، بلکه به روح بیماران نیز رسیدگی می کنند.

وی با اشاره به نقش پرستاران در دوران دفاع مقدس و همچنین ایام کرونا گفت: ما در جنگ و صلح، از بخش پرستاری شهید داده ایم.

در دوران کرونا، در حالی که بسیاری از ما به خانه هایمان رفته بودیم، پرستاران در خط مقدم ماندند و خدمت کردند.

رییس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش حضرت زینب (س) به عنوان الگوی پرستاران، تصریح کرد: حضرت زینب (س) سیاسی ترین پرستار بود.

ایشان پیش از عاشورا پرستار پدر، برادران و فرزندان برادرش بود و پس از عاشورا نیز ضمن پرستاری، پرچم نهضت حسینی را برافراشت و آن را ادامه داد.

صالح پور خطاب به دانشجویان رشته پرستاری حاضر در جمع عنوان کرد: شما پرستار روح ها هستید.

بیمار وقتی پرستار را می بیند، احساس حیات و ادامه زندگی می کند؛ احساسی که شاید در مواجهه با پزشک نداشته باشد.


برچسب ها: پرستار - استان کهگیلویه و بویراحمد - دانشگاه آزاد - کهگیلویه و بویراحمد - دانشگاه - پرستاران - رییس دانشگاه آزاد
آخرین اخبار سرویس:

تجلیل از دانشجویان فعال دانشگاه آزاد یاسوج در جشن روز پرستار

تجلیل از دانشجویان فعال دانشگاه آزاد یاسوج در جشن روز پرستار