مطالب مرتبط:
نحوه فعال سازی ChatGPT رایگان در سال 1405؛ لینک مستقیم ورود و آموزش ساخت حساب کاربری
ریلز اینستاگرام چیست؟ آموزش ساخت ریلز، انتشار ویدئو و افزایش بازدید در سال 1405
رکود شدید ساخت وساز مسکن؛ افت 10 درصدی رشد بخش ساختمان در یک سال اخیر
اسپالتی: ناچاریم از این شکست درس بگیریم/ یوونتوس ضعیفی را دیدیم
تصاویر / جلسه درس اخلاق هفتگی در حوزه خاتم الانبیاء سنندج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 09:102026-10-20اجتماعي

ساخت 23 هزار کلاس درس در دو سال گذشته


وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی، از ساخت 23 هزار کلاس درس طی دو سال گذشته در کشور خبر داد.

-  علیرضا کاظمی سه شنبه 28 مهر در آیین افتتاح بزرگترین طرح میدان همدلی مدارس استان همدان با اشاره به توسعه فضاهای آموزشی کشور در دو سال گذشته، افزود: با مشارکت مردم، استانداران، خیرین مدرسه ساز، دستگاه های اجرایی و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، اقدامات قابل توجهی در زمینه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی انجام شده است.

وی اظهار کرد:  توجه به ورزش و تربیت بدنی از نیازهای اساسی دانش آموزان است و نقش مؤثری در ارتقای نشاط، سلامت روحی و جسمی آنان دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال گذشته 2400 پروژه و در سال جاری 2300 پروژه به بهره برداری رسیده است، تصریح کرد: طی دو سال گذشته نزدیک به 23 هزار کلاس درس در کشور ساخته شده که این اقدام به افزایش سرانه فضای آموزشی کمک کرده است.

کاظمی ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند، شاخص های پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه در زمینه سرانه فضای آموزشی محقق شود.

وی توسعه فناوری های مورد استفاده در کلاس های درس، بهبود فضاهای ورزشی و ارتقای تجهیزات آموزشی را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد و گفت: در کنار توسعه زیرساخت ها، تحقق عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش و فراهم Ú


برچسب ها: فضاهای آموزشی - وزیر آموزش و پرورش - آموزش - گذشته - آموزشی - آموزش و پرورش - کلاس درس
آخرین اخبار سرویس:

ساخت 23 هزار کلاس درس در دو سال گذشته

ساخت 23 هزار کلاس درس در دو سال گذشته