مطالب مرتبط:
تاجگردون به قدرت بازگشته است، اما آیا اعتبار برند او هم ترمیم شده؟
شکاف عمیق و عجیب در فوتبال ایران از جنس خیابان؛ کشاله های طلبکاران را بپذیریم یا خشم زننده کلامی/ تحملش را نداری جمع کن برو!
موج خشم اروپا را فرا گرفت؛ از فرانسه تا اسپانیا، خیابان ها علیه گرانی به پا خاستند
مخالفت دفتر رهبر شهید انقلاب با تغییر نام خیابان های باسابقه
مخالفت دفتر رهبر شهید انقلاب با تغییر نام خیابان های قدیمی به نام ایشان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 11:502026-10-20بين الملل

خیابان های خشم؛ آیا جهان به عصر انقلاب ها بازگشته؟


تحولاتِ روزهای اخیر در فرانسه، ایتالیا، آلبانی، بلژیک، پرتغال و اسپانیا، تصویری از اروپای گرفتار در بحران های چندگانه است؛ قاره ای که پیامدهای رشد راست افراطی، فرسایشِ همبستگی اجتماعی و وابستگی های راهبردی به ایالات متحده را تجربه می کند.

عصرایران؛ یلدا آذرپی- اعتراضاتی که چند هفته پیش در فرانسه با مطالبات آموزشی آغاز شد، به سراسر اروپا تسری یافته و در برخی کشورها به بحرانی گسترده حول معیشت، خدمات عمومی و مشروعیت سیاسی تبدیل شده است.

فرانسه شاهد پرتنش ترین اعتراضاتِ سال های اخیر است و معترضان به کاخ الیزه رسیده اند.

درگیری های روز دومِ ایتالیا به میلان کشیده شده و دانشجویانِ آلبانی خواهان کناره گیری نخست وزیر ادی راما هستند.

آیا این تحولات نشانه بازگشتِ جهان به عصر انقلاب هاست؟ کشورهای توسعه یافته شاهد بحران های اقتصادی، فرسایشِ اعتماد سیاسی و ناتوانی دولت ها در پاسخ گویی به مطالباتی هستند که گاه تا تغییر دولت پیش می روند.

شاید تعبیر کارمای تاریخی در وصف بازگشت پیامدهای امپریالیستیِ قدرت های بزرگ جذاب باشد، اما تاریخ نه سازوکاری برای مجازاتِ دولت ها دارد و نه تضمینی برای توزیعِ عادلانه هزینه تصمیم های سیاسی.


برچسب ها: فرانسه - ایتالیا - روزهای اخیر - آلبانی - اروپا - بحران - قاره ای
آخرین اخبار سرویس:

خیابان های خشم؛ آیا جهان به عصر انقلاب ها بازگشته؟

خیابان های خشم؛ آیا جهان به عصر انقلاب ها بازگشته؟