مطالب مرتبط:
حجت الاسلام سالک: جانفدایان آمادگی دفاعی مردم را نشان دادند
حجت الاسلام سراج: بی ثباتی قیمت ها قدرت برنامه ریزی را از مردم سلب کرده است
فارس: خبر درگذشت حجت الاسلام قرائتی نادرست است
حجت الاسلام طائب: توان دفاعی ایران بومی شده است
حجت الاسلام قرائتی سلامت هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 مهر 1405 ساعت 23:052026-10-02سياسي

حجت الاسلام مومنی: مسئولان قدردان مردم میدان دار البرز باشند


کرج _ دبیرکل جانفدایان البرزی گفت: دهم مهر 1405 روزی تاریخی برای البرز بود؛ جانفدایان با عشق به میهن به خیابان آمدند و کسانی را که مردم را خسته می پنداشتند شگفت زده کردند.

- حجت الاسلام مومنی: مسئولان قدردان مردم میدان دار البرز باشند کرج _ دبیرکل جانفدایان البرزی گفت: دهم مهر 1405 روزی تاریخی برای البرز بود؛ جانفدایان با عشق به میهن به خیابان آمدند و کسانی را که مردم را خسته می پنداشتند شگفت زده کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید میثم مومنی، دبیرکل جانفدایان البرزی، شامگاه امروز در پایان رزمایش و اجتماع 110 هزار نفری جانفدایان البرزی و در جمع خبرنگاران، دهم مهرماه 1405 را روزی تاریخی و به یادماندنی برای مردم استان البرز توصیف کرد و با اشاره به حضور گسترده مردم در رزمایش و اجتماع 110 هزار نفری جانفدایان البرزی گفت: مردم البرز امروز با حضور خود نشان دادند که با وجود مشکلات معیشتی، همچنان پای ایران ایستاده اند.

وی اظهار کرد: امروز جانفدایان البرزی با غیرت، همت، عشق به میهن و دین دوستی به خیابان آمدند و بسیاری از افرادی را که معتقد بودند مردم خسته شده اند یا دیگر پای کار نیستند، شگفت زده کردند.

دبیرکل جانفدایان البرزی با اشاره به انتقادها و تردیدهایی که پیش از برگزاری این اجتماع درباره تحقق حضور 110 هزار نفر مطرح شده بودØ


برچسب ها: البرز - حجت الاسلام - مردم - مردم میدان - دبیرکل - تاریخی - حضور گسترده مردم
آخرین اخبار سرویس:

حجت الاسلام مومنی: مسئولان قدردان مردم میدان دار البرز باشند

حجت الاسلام مومنی: مسئولان قدردان مردم میدان دار البرز باشند