مطالب مرتبط:
کشت خشخاش همچنان ممنوع است
ادیب زارعی و اسماعیل قلی زاده در لیست بعدی امیر قلعه نویی
ادیب زارعی و اسماعیل قلی زاده در لیست بعدی امیر قلعه نویی
ببینید| سخنگوی قوه قضاییه: ما کسی را ممنوع الورود به کشور نمی کنیم
تصمیم جنجالی سازمان لیگ در آستانه دربی استقلال و پرسپولیس / ورود مردان به فوتبال زنان ممنوع شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مهر 1405 ساعت 14:052026-10-21پزشكي

زارعی: کشت خشخاش همچنان ممنوع است


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در نوزدهمین کنگره دانش اعتیاد از آماده سازی اسناد تحولی درمان اعتیاد خبر داد و تأکید کرد کشت خشخاش همچنان ممنوع است.

مراسم افتتاحیه نوزدهمین کنگره دانش اعتیاد، صبح امروز در سالن همایش رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

محمد زارعی، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، در این مراسم ضمن قدردانی از برگزارکنندگان کنگره، با اشاره به وظایف ستاد در زمینه سیاست گذاری، برنامه ریزی و هماهنگی دستگاه های مرتبط با مقابله با اعتیاد، گفت: دنیا درگیر بلیه اعتیاد است و براساس آخرین آمار جهانی، نزدیک به 300 میلیون نفر در جهان با این معضل درگیر هستند.

وی با اشاره به تلفات جهانی ناشی از سوءمصرف موادمخدر اظهار کرد: سالانه نزدیک به 500 هزار نفر در جهان بر اثر سوءمصرف موادمخدر جان خود را از دست می دهند و هیچ جنگ و بلایی چنین میزان تلفاتی ندارد.

زارعی، پیشگیری را اولویت امروز ستاد مبارزه با موادمخدر دانست و گفت: ما مبارزه جدی با موادمخدر داریم و در قالب پیشگیری وضعی، به دنبال جلوگیری از ورود موادمخدر به کشور هستیم.

در مرحله دوم، پیشگیری قضایی را دنبال می کنیم و به دنبال متعادل کردن هزینه جرم هستیم.


برچسب ها: ستاد مبارزه با موادمخدر - مبارزه با موادمخدر - اعتیاد - دانش اعتیاد - کشت خشخاش - قائم مقام - موادمخدر
آخرین اخبار سرویس:

زارعی: کشت خشخاش همچنان ممنوع است

زارعی: کشت خشخاش همچنان ممنوع است