مطالب مرتبط:
جنگ های بی پایان؛ راهبرد نتانیاهو برای تعویق انتخابات رژیم صهیونیستی
یاییر گولان: نتانیاهو به دنبال لغو انتخابات است
یاییر گولان: نتانیاهو برای ماندن در قدرت، به دنبال جنگ طولانی و لغو انتخابات است
وزیر جنگ پیشین اسراییل: نتانیاهو به دنبال جنگ قبل از انتخابات است
ادعای مایک جانسون درباره پایان جنگ با ایران / احتمال پایان درگیری ها پس از انتخابات میان دوره ای آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 20:052026-10-13بين الملل

لیبرمن: نتانیاهو به دنبال درگیری نظامی قبل از انتخابات است


وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی هشدار داد که نتانیاهو برای مححق کردن اهداف سیاسی خود در پی ایجاد جنگی عمدی قبل از انتخابات کنست است.

- لیبرمن: نتانیاهو به دنبال درگیری نظامی قبل از انتخابات است وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی هشدار داد که نتانیاهو برای مححق کردن اهداف سیاسی خود در پی ایجاد جنگی عمدی قبل از انتخابات کنست است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و رییس حزب اسراییل خانه ما با انتقاد از نخست وزیر این رژیم گفت که نتانیاهو به دنبال درگیری های نظامی قبل از انتخابات کنست در 27 اکتبر است.

بر اساس این گزارش، آویگدور لیبرمن طی سخنانی هشدار داد که نتانیاهو برای اهداف سیاسی خود در صدد ایجاد جنگی عمدی است.

وی همچنین مدعی شد که سران حزب لیکود (حزب حاکم اسراییل) در تماس هایی که با او داشته اند خواستار کمک برای رها شدن از شر نتانیاهو شده اند.


برچسب ها: نتانیاهو - رژیم صهیونیستی - انتخابات - انتخابات کنست - صهیونیستی - لیبرمن - جنگ
آخرین اخبار سرویس:

لیبرمن: نتانیاهو به دنبال درگیری نظامی قبل از انتخابات است

لیبرمن: نتانیاهو به دنبال درگیری نظامی قبل از انتخابات است