مطالب مرتبط:
کشت محصولات تراریخته در جهان به 216 میلیون هکتار رسید
از 15مهر، از 300 تا 500 هزار تومان برای این دهک ها افزایش اعتبار کالابرگ
توزیع کمک های مومنانه 500 هزار میلیارد ریالی بین نیازمندان چهارمحال وبختیاری  
با 500 میلیون تومان کدام خودروی وارداتی را می توان ثبت نام کرد؟ + جدول
پرداخت وام بدون ضامن تا 500 میلیون تومانی برای بازنشستگان و فرهنگیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مهر 1405 ساعت 10:002026-09-23اقتصادي

22 هزار و 500 هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه رفت


مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از کشت 22 هزار و 500 هکتار پنبه در استان خبر داد و گفت:در 6 ماه نخست امسال بیش از هزار و 793 تن انواع کود یارانه ای برای مزارع پنبه توزیع شده است.

- گرگان-مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از کشت 22 هزار و 500 هکتار پنبه در استان خبر داد و گفت:در 6 ماه نخست امسال بیش از هزار و 793 تن انواع کود یارانه ای برای مزارع پنبه توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید محمدی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برنامه الگوی کشت استان در سال زراعی جاری اظهار کرد: بر اساس این برنامه، 22 هزار و 500 هکتار از اراضی گلستان به کشت پنبه اختصاص یافته که 17 هزار و 500 هکتار آن در اراضی آبی و پنج هزار هکتار در اراضی دیم قرار دارد.

وی افزود: برای تأمین نیاز کودی پنبه کاران، در 6 ماه نخست امسال هزار و 793 تن انواع کود یارانه ای شامل هزار و 724 تن کود ازته، 58 تن کود فسفاته و 11 تن کود پتاسه در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان با اشاره به اجرای طرح پرداخت یارانه مستقیم کودهای فسفاته و پتاسه گفت: پنبه کارانی که تاکنون نسبت به تهیه کود مورد نیاز خود اقدام کرده اند، حداکثر تا 10 مهرماه یارانه این کودها را دریافت خواهند کرد.


برچسب ها: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی - هزار - خدمات حمایتی کشاورزی - هکتار - پنبه - گلستان - مزارع پنبه
آخرین اخبار سرویس:

22 هزار و 500 هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه رفت

22 هزار و 500 هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه رفت