مطالب مرتبط:
صادرات بادام چهارمحال و بختیاری از 50 میلیون دلار گذشت
20 درصد بادام کشور در چهارمحال و بختیاری تولید می شود
جشنواره غذاهای ملی ایران و کشورهای مشترک المنافع در ترکمنستان برگزار می شود
جشنواره ملی گردو در ثمرین اردبیل برگزار شد
رضایی: تیم ملی با این تفکر به جایی نمی رسد/ دوست دارم جام حذفی برگزار نشود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مهر 1405 ساعت 20:102026-10-09اقتصادي

سومین جشنواره ملی بادام چهارمحال و بختیاری برگزار شد


سومین جشنواره ملی بادام در مجموعه گردشگری گرداب بن، همراه با اعزام کاروان ترویجی بازدید از باغات بادام با حضور ویشوش نگی، سفیر هند، محمدمهدی برومندی، - معاون باغبانی وزیر جهادکشاورزی، جمعی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان این محصول به میزبانی شهرستان بن از توابع چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

جعفر مردانی امروز جمعه 17 مهر در سومین جشنواره ملی بادام در شهرستان بن با اشاره به ظرفیت های چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی، اظهار کرد: یکی از ظرفیت های شاخص استان، تولید بادام مرغوب است، به طوریکه 20 درصد تولید بادام کشور مربوط به این استان است، بخش عمده این محصول در شهرستان های بن و سامان تولید می شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری سومین جشنواره ملی بادام در شهرستان بن، افزود: امیدواریم با همت مجموعه جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و به ویژه اتاق بازرگانی و همراهی فعالان بخش خصوصی، بتوانیم در سایر حوزه های کشاورزی نیز ظرفیت های استان را معرفی کنیم.

  استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برگزاری جشنواره ها فرصتی برای معرفی محصولات استان به بازارهای داخلی و خارجی، توسعه صادرات و شناساندن توانمندی ها، ظرفیت ها و پتانسیل های چهارمحال و بختیاری به سایر استان های کشور و کشورهای دیگر است.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - جشنواره ملی - بادام - چهارمحال - شهرستان بن - بختیاری - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

سومین جشنواره ملی بادام چهارمحال و بختیاری برگزار شد

سومین جشنواره ملی بادام چهارمحال و بختیاری برگزار شد