مطالب مرتبط:
شتاب بخشی در تکمیل بارگاه شمس تبریزی با پیشرفت فیزیکی 94
فرونشست زمین در جنوب غرب تهران 30 درصد افزایش یافت، بحران زیرپای پایتخت تشدید شد
وام اشتغال زایی جوانان 1405؛ وام 2 میلیارد تومانی با سود 15 درصد و شرایط ثبت نام اعلام شد
تضاد بارش های فراتر از میانگین و بحران ذخایر/ 53 درصد ظرفیت سدها همچنان خالی است
وام مستمری بگیران تامین اجتماعی 1405؛ وام 60 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد + شرایط ثبت نام و زمان واریز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مهر 1405 ساعت 08:402026-09-26سياسي

مخزن آب مجتمع دهوک دشتی 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: عملیات اجرایی مخزن 200 مترمکعبی مجتمع دهوک در شهرستان دشتی با 30 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.

- به گزارش خبرنگار مهر، علی بردستانی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اطهار کرد: عملیات اجرایی مخزن 200 مترمکعبی مجتمع دهوک در شهرستان دشتی با 30 درصد پیشرفت فیزیکی توسط قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت زدایی نیروی دریایی سپاه در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: این مخزن با هدف توسعه و تقویت زیرساخت های مرتبط با تأمین و ذخیره سازی آب در مجتمع دهوک در حال اجرا است و تاکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: احداث مخازن ذخیره آب از جمله اقدامات مهم برای مدیریت توزیع و افزایش ظرفیت ذخیره سازی آب در مناطق مختلف استان به شمار می رود.

بردستانی بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اجرای طرح های مرتبط با توسعه زیرساخت های آبرسانی را در مناطق مختلف استان دنبال می کند و طرح مخزن مجتمع دهوک نیز در همین چارچوب در شهرستان دشتی در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تأکید کرد: اجرای طرح های زیرساختی حوزه آب با هدف ارتقای پایداری خدمات آبرسانی و تقویت ظرفیت تأمین و ذخیره آب در مناطق مختلف استان دنبال می شود.


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - شرکت آب و فاضلاب - پیشرفت فیزیکی - استان بوشهر - آب و فاضلاب - شرکت آب - استان
آخرین اخبار سرویس:

مخزن آب مجتمع دهوک دشتی 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مخزن آب مجتمع دهوک دشتی 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد