مطالب مرتبط:
ممدانی از آمریکا خواست به دیوان کیفری بین المللی بپیوندد و نتانیاهو را دستگیر کند
درخواست ممدانی از آمریکا: با پیوستن به دیوان کیفری بین المللی، نتانیاهو را دستگیر کنید
اسامی 8 شرکت خودروسازی ایرانی و چند شرکت فولادی در لیست تحریم های جدید آمریکا
پوتین زندانیان را آزاد می کند، ترامپ تحریم ها را کم می کند؟ / هدف آمریکا معامله تازه با روسیه چیست؟
تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 مهر 1405 ساعت 05:202026-10-03بين الملل

رسانه انگلیسی: آمریکا دنبال تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی است


رسانه انگلیسی از تدارک واشنگتن برای اعمال تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی خبر می دهند؛ اقدامی که به گفته ناظران، می تواند موجودیت این نهاد قضایی مستقر در لاهه را با تهدید جدی روبه رو کند.

- رسانه انگلیسی: آمریکا دنبال تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی است رسانه انگلیسی از تدارک واشنگتن برای اعمال تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی خبر می دهند؛ اقدامی که به گفته ناظران، می تواند موجودیت این نهاد قضایی مستقر در لاهه را با تهدید جدی روبه رو کند.

روزنامه انگلیسی تایمز در گزارشی نوشت ایالات متحده آمریکا در تدارک برای اعلام تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی است.

بر اساس این گزارش، محدودیت های جدید پیش بینی شده هم نهاد قضایی مستقر در لاهه و هم نهادها و شرکت هایی را که با آن همکاری می کنند، هدف قرار خواهد داد.

تایمز می افزاید: تدابیر در حال بررسی به این معناست که هیچ شرکت یا تأمین کننده ای نخواهد توانست بدون خطر تحریم شدن خودش، با دیوان کیفری بین المللی داد و ستد کند.

این روزنامه می نویسد حامیان دیوان کیفری بین المللی بیم آن دارند که این اقدامات به انحلال آن منجر شود.

تایمز در این باره به نقل از یک دیپلمات اروپایی که نامش ذکر نشده، نوشته است که اقدامات آمریکا برای هر کسی که خواهان مØ


برچسب ها: دیوان کیفری بین المللی - دیوان کیفری - رسانه انگلیسی - بین المللی - انگلیسی - گسترده - دیوان
آخرین اخبار سرویس:

رسانه انگلیسی: آمریکا دنبال تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی است

رسانه انگلیسی: آمریکا دنبال تحریم های گسترده علیه دیوان کیفری بین المللی است