مطالب مرتبط:
روزنامه اطلاعات: در شرایط جنگ و تورم، بی خیال انتخابات شوراهای شهر و روستا شوید
روزنامه های ورزشی | جنگ صدرنشینی سهراب و تارتار
خبرنگاران در خط مقدم مقابله با جنگ رسانه ای دشمن قرار دارند
حفظ انسجام ملی، راهبرد اساسی در برابر جنگ شناختی دشمن است
آیت الله مروی: دشمن با تحمیل جنگ 8 ساله به دنبال ایجاد کینه میان ایران و عراق بود/ موکب داری اربعین پدیده ای بی نظیر در جهان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 07:452026-10-20بين الملل

یک روزنامه: باید جنگید تا جایی‎که دشمن از ادامه جنگ ناتوان شود


سوال این است که طرف مقابل دقیقا به دنبال چه امتیازی است تا دست از سر ما بردارد و با بقای ما کاری نداشته باشد؟  - روزنامه خراسان نوشت: آمریکا با گرفتن امتیاز هسته ای راضی نمی شود؛ او می خواهد ایران ونزوئلا شود/ باید جنگید و دستاورد جنگ را به امتیاز سیاسی تبدیل کرد؛ مثل تفاهمنامه.

به گزارش عصر ایران، مصطفی غنی زاده در یادداشتی با عنوان امتیاز بزرگ، حفظ بقا مسئله این نیست! در روزنامه خراسان نوشت:  یکی از ایده های کنونی در رابطه با وضعیت جنگ و مذاکرات این است که یک امتیاز بزرگ به طرف آمریکایی داده شود تا دست از سر ایران بردارد.

این تفکر که مسئله سر هسته ای است و با دادن یک امتیاز بزرگ در این زمینه، دشمن دست از سر ایران برمی دارد و می رود.

- سوال این است که طرف مقابل دقیقا به دنبال چه امتیازی است تا دست از سر ما بردارد و با بقای ما کاری نداشته باشد؟  -  امتیاز بزرگ از نظر دشمن، ونزوئلایی شدن ایران است.

آن‎ها می خواهند یک بله چشم از ایران بشنوند تا بله چشم های بعدی پشت سر آن بیاید؛ توقفی در خواسته های آنان وجود نخواهد داشت.

مسئله، فروختن کشور است.

-  باید با افزایش قدرت و ضربه به منافع اقتصادی دشمن و خوب جنگیدن در زمان لازم، دشمن را عقب زد و همانند تفاهم نامه اسلام آباد او را مجبور به دادن امتیاز کرد.


برچسب ها: امتیاز - روزنامه خراسان - روزنامه - ایران - یک امتیاز - بزرگ - جنگ
آخرین اخبار سرویس:

یک روزنامه: باید جنگید تا جایی‎که دشمن از ادامه جنگ ناتوان شود

یک روزنامه: باید جنگید تا جایی‎که دشمن از ادامه جنگ ناتوان شود