مطالب مرتبط:
تفرقه افکنی می افکنید ، تهمت می زنید، خلاف نظر رهبری عمل می کنید و اسمش را انقلابی گری می گذارید
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از آیت الله اراکی؛ به رییس جمهور توصیه می کنید درباره نهج البلاغه حرف نزند، اما خودتان درباره همه چیز اظهارنظر می کنید!
ملاحظات ایجابی و سلبی «رویکرد اسلامی عمل» در انیمیشن کودک
معاون سیاسی سپاه: کشور در میانه جنگ جهانی است /ارزیابی ها می گویند که جمهوری اسلامی ایران از مرحله فروپاشی عبور کرده
تحرک امت اسلامی در صدر اسلام از حقیقت عمل به قرآن سرچشمه می گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 مهر 1405 ساعت 08:102026-10-15سياسي

روزنامه جمهوری اسلامی: تفرقه می افکنید، تهمت می زنید، خلاف نظر رهبری عمل می کنید و اسمش را می گذارید انقلابی گری؟


اگر کسی اسناد و مدارکی درباره وابستگی سیاسی یا امنیتی فردی دارد، راه رسیدگی، ارائه مستندات به مراجع قانونی و ذی صلاح، از جمله وزارت اطلاعات، - روزنامه جمهوری اسلامی: تفرقه می افکنید، تهمت می زنید، خلاف نظر رهبری عمل می کنید و اسمش را می گذارید انقلابی گری؟ اگر کسی اسناد و مدارکی درباره وابستگی سیاسی یا امنیتی فردی دارد، راه رسیدگی، ارائه مستندات به مراجع قانونی و ذی صلاح، از جمله وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه یا قوه قضاییه است؛ نه انتشار اتهام های اثبات نشده در گروه های مجازی و تخریب حیثیت اشخاص.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: متأسفانه در فضای مجازی شاهد پیام های فراوان هستیم که با ادعای پیروی از رهبری به مسئولین سه قوه و برخی مقامات سیاسی گذشته می تازند و با تعابیری تند و سخیف آنان را مورد عنایت! قرار می دهند، پیام هایی که به جاینقد مستدل و گفت وگویی مبتنی بر اخلاق، با طرح اتهام های سنگین، آبروی افراد را هدف می گیرند.

انتشار این گونه پیام ها از چند جهت قابل تأمل است: نخست، ضداخلاقی بودن اتهام زنی است.

مخالفت با عقیده و دیدگاه سیاسی ما، نه دلیل وابستگی امنیتی افراد است و نه مجوزی برای متهم کردن آنان.

تهمت و افترا، حتی اگر علیه مخالفان فکری و سیاسی ما باشد، همچنان رفتاری ضداخلاقی است.


برچسب ها: روزنامه جمهوری اسلامی - جمهوری اسلامی - اطلاعات - روزنامه - اسلامی - سازمان اطلاعات سپاه - جمهوری
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه جمهوری اسلامی: تفرقه می افکنید، تهمت می زنید، خلاف نظر رهبری عمل می کنید و اسمش را می گذارید انقلابی گری؟

روزنامه جمهوری اسلامی: تفرقه می افکنید، تهمت می زنید، خلاف نظر رهبری عمل می کنید و اسمش را می گذارید انقلابی گری؟