مطالب مرتبط:
بازی سختی با عراق نداشتیم؛ هدف مان حضور در فینال و قهرمانی است | اخبار ورزشی
مهار تورم و گرانی مطالبه اصلی مردم است
عضو کمیسیون انرژی مجلس: خانوار آمریکایی بعد از جنگ 2 هزار دلار به دلیل تورم فزاینده سوخت و گرانی کالاها فقیرتر شد/ جهش 40 درصدی قیمت گازوییل در اروپا
کمبود و گرانی دارو نتیجه بازار ارز و تورم است
سلطانی: بازی سختی با عراق نداشتیم/ هدف مان حضور در فینال و قهرمانی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 11:502026-10-17اقتصادي

تاب آوری زناشویی: نگذاریم گرانی و تورم صمیمیت عاطفی مان را هدف بگیرد


وقتی گرانی و غم معیشت سفره خانواده را هر روز کوچک تر و کوچک تر می کند، از ما در رابطه عاطفی هم قربانی می گیرد: یکی دنبال مقصر می گردد، دیگری حالت دفاعی می گیرد.

- وقتی گرانی و غم معیشت سفره خانواده را هر روز کوچک تر و کوچک تر می کند، از ما در رابطه عاطفی هم قربانی می گیرد: یکی دنبال مقصر می گردد، دیگری حالت دفاعی می گیرد.

اما زوج های تاب آور می دانند مشکل اقتصادی دشمن مشترک است.

این مقاله نشان می دهد چطور تاب آوری زناشویی را در گرفتاری های معیشتی و اقتصادی تمرین کنیم؛ بدون انکار سختی و بدون جنگیدن با هم.

عصر ایران/ سواد زندگی؛ مریم طرزی- وقتی تورم و فشار اقتصادی ، گرانی و غم معیشت زندگی مشترک را هدف می گیرند، بسیاری از زوج ها ناخواسته وارد الگویی می شوند که در آن همسر به مقصر تبدیل می شود.

  تاب آوری زناشویی در بحران اقتصادی به معنای نداشتن مشکل نیست؛ به معنای توانایی جدا کردن مشکل از رابطه است.

تاب آوری زناشویی درحالی که درگیری های مالی پایدارتر از سایر تعارض ها هستند و بیشتر تمایل به حل نشدن دارند، زوج هایی که مهارت ما در برابر مشکل را تمرین می کنند، حتی تحت فشار شدید اقتصادی، رفتارهای خصمانه شان افزایش نمی یابد.


برچسب ها: اقتصادی - کوچک تر - تاب آوری - زناشویی - رابطه عاطفی - معیشت - گرانی
آخرین اخبار سرویس:

تاب آوری زناشویی: نگذاریم گرانی و تورم صمیمیت عاطفی مان را هدف بگیرد

تاب آوری زناشویی: نگذاریم گرانی و تورم صمیمیت عاطفی مان را هدف بگیرد