مطالب مرتبط:
ماجرای سیریک از زبان وزیر ارتباطات
وزیر ارتباطات: مراقبت از زیرساخت های حیاتی کشور تداوم دارد
پیاده سازی خدمات سامانه بتا بانک رفاه در اپلیکیشن فرارفاه
واکنش معاون ارتباطات دفتر رییس جمهوری به سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل
شرکت ترکیه ای خدمات دهی به پروازهای ایرانی را برعهده گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مهر 1405 ساعت 17:352026-09-24فناوري

تاکید وزیر ارتباطات بر یکپارچه سازی سکوها و پلتفرم های خدمات فضایی


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر شتاب بخشی به اقتصاد فضا، تجاری سازی دستاوردهای فضایی، تقویت دیپلماسی فضایی و ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر بخش خصوصی تأکید کرد - تاکید وزیر ارتباطات بر یکپارچه سازی سکوها و پلتفرم های خدمات فضایی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر شتاب بخشی به اقتصاد فضا، تجاری سازی دستاوردهای فضایی، تقویت دیپلماسی فضایی و ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر بخش خصوصی تأکید کرد به گزارش خبرگزاری به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (پنجشنبه، 2 مهر) جلسه نظارتی سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی ایران در قالب پنجشنبه های نظارتی با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سالاریه، معاون وزیر و رییس سازمان فضایی ایران، مکاری، سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران، جمعی از معاونان ستادی و معاونان و مدیران سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.

ضرورت شتاب بخشی به اقتصاد فضا سیدستار هاشمی با قدردانی از تلاش های انجام شده برای احیا و بازسازی پژوهشگاه فضایی ایران، این اقدام را گامی مهم برای بازگرداندن توانمندی های تحقیقاتی و کاربردی این مجموعه دانست و بر تداوم این مسیر تأکید کرد.


برچسب ها: ارتباطات و فناوری اطلاعات - ارتباطات و فناوری - وزیر ارتباطات - فضایی - فناوری اطلاعات - ارتباطات - پژوهشگاه فضایی ایران
آخرین اخبار سرویس:

تاکید وزیر ارتباطات بر یکپارچه سازی سکوها و پلتفرم های خدمات فضایی

تاکید وزیر ارتباطات بر یکپارچه سازی سکوها و پلتفرم های خدمات فضایی