مطالب مرتبط:
در جلسه عصر امروز هیئت دولت مطرح شد؛ گزارش سفر دکتر پزشکیان به ترکمنستان، بررسی گزارش های اجرایی دستگاه ها و تصویب سه مصوبه
دستگاه های اجرایی کردستان موظف به مناسب سازی محیط برای معلولان هستند
گزارش سفر دکتر پزشکیان به ترکمنستان، بررسی گزارش های اجرایی دستگاه ها و تصویب سه مصوبه
گزارش سفر رییس جمهور به ترکمنستان، بررسی گزارش های اجرایی دستگاه ها و تصویب سه مصوبه
آغاز عملیات اجرایی 14 طرح نیمه تمام در حوزه بهداشت لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مهر 1405 ساعت 22:402026-10-11اقتصادي

تعیین تکلیف 54 ملک مازاد دستگاه های اجرایی لرستان برای مولدسازی


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان از تعیین تکلیف 54 ملک مازاد دستگاه های اجرایی این استان برای مولدسازی خبر داد.

- تعیین تکلیف 54 ملک مازاد دستگاه های اجرایی لرستان برای مولدسازی خرم آباد- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان از تعیین تکلیف 54 ملک مازاد دستگاه های اجرایی این استان برای مولدسازی خبر داد.

علی محمدی در نشست کارگروه مولدسازی دارایی های مازاد دولتی لرستان، اظهار کرد: 29 ملک آموزش و پرورش مجوز فروش را از کارگروه ملی دریافت کرده اند که پس از انجام مراحل ارزش افزایی و قیمت گذاری، برای عرضه در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) منتقل خواهند شد.

وی افزود: مولدسازی 22 ملک دیگر آموزش و پرورش در شهرستان های استان نیز در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی لرستان درباره املاک پیش بینی شده برای مشارکت با بخش خصوصی گفت: از سه ملک آموزش و پرورش که برای مشارکت در ساخت در نظر گرفته شده بود، یک ملک از این طرح خارج و در مسیر فروش قرار گرفت و دو ملک دیگر نیز برای مطالعه طرح و بررسی امکان مشارکت با بخش خصوصی تعیین تکلیف شدند.

تصویب طرح های ارزش افزایی برای 10 ملک محمدی با اشاره به بررسی املاک مازاد اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تصریح کرد: 10 ملک این اداره کل در دستور کار مولدسازی قرار گرفت.


برچسب ها: دستگاه های اجرایی - امور اقتصادی و دارایی - مولدسازی - تعیین تکلیف - لرستان - امور اقتصادی - ملک مازاد
آخرین اخبار سرویس:

تعیین تکلیف 54 ملک مازاد دستگاه های اجرایی لرستان برای مولدسازی

تعیین تکلیف 54 ملک مازاد دستگاه های اجرایی لرستان برای مولدسازی