مطالب مرتبط:
چشم انداز تازه صلح ارمنستان و آذربایجان؛ بررسی پرونده حساس برون بوم ها
پیش بینی بورس فردا شنبه 25 مهر 1405؛ شاخص کل صعودی می شود یا فشار فروش افزایش می یابد؟ آخرین وضعیت بازار سهام و چشم انداز معاملات
پیش بینی بورس فردا شنبه 25 مهر 1405؛ شاخص کل صعودی می شود یا فشار فروش افزایش می یابد؟ آخرین وضعیت بازار سهام و چشم انداز معاملات
پیش بینی بورس امروز شنبه 25 مهر 1405 | شاخص کل صعودی می شود یا بازار وارد فاز اصلاح می شود؟ آخرین وضعیت معاملات و چشم انداز بورس تهران
سرانه مصرف تخم مرغ در کشور 15 کیلو است/ ظرفیت تولید سالانه 2.7 میلیون تن تخم مرغ در کشور وجود دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 10:302026-10-17اقتصادي

کشت پاییزه غلات در همدان به نیمه رسید/چشم انداز تولید یک میلیون تُن گندم و جو


کشت پاییزه گندم و جو در استان همدان به حدود 50 درصد برنامه پیش بینی شده رسیده است؛ مرحله ای که کیفیت اجرای آن، از تأمین بذر و کود تا انتخاب زمان مناسب کاشت و مدیریت مزارع، - کشت پاییزه غلات در همدان به نیمه رسید/چشم انداز تولید یک میلیون تُن گندم و جو همدان (ایسنا) - کشت پاییزه گندم و جو در استان همدان به حدود 50 درصد برنامه پیش بینی شده رسیده است؛ مرحله ای که کیفیت اجرای آن، از تأمین بذر و کود تا انتخاب زمان مناسب کاشت و مدیریت مزارع، در میزان تولید سال آینده نقش دارد.

مسئولان جهاد کشاورزی استان، در صورت مساعد بودن شرایط جوی و نبود عوامل خسارت زا، تولید 700 تا 750 هزار تن گندم و 300 تا 350 هزار تن جو را برای سال آینده در این استان پیش بینی می کنند.

کشت پاییزه غلات یکی از مراحل مهم در چرخه تولید محصولات کشاورزی استان همدان است؛ مرحله ای که نتیجه آن تنها به سطح زیر کشت محدود نمی شود، بلکه کیفیت بذر، نحوه تأمین و مصرف نهاده ها، زمان کاشت و شرایط اقلیمی در طول دوره رشد نیز بر میزان برداشت نهایی تأثیرگذار است.

گندم و جو از محصولات راهبردی بخش کشاورزی استان به شمار می روند و دستیابی به عملکرد مناسب در تولید این محصولات، علاوه بر اهمیت اقتصادی برای کشاورزان، در تأمین نیازهای غذایی و دامی نیز نقش دارد.


برچسب ها: کشت پاییزه - گندم و جو - استان همدان - همدان - پاییزه - تولید - استان
آخرین اخبار سرویس:

کشت پاییزه غلات در همدان به نیمه رسید/چشم انداز تولید یک میلیون تُن گندم و جو

کشت پاییزه غلات در همدان به نیمه رسید/چشم انداز تولید یک میلیون تُن گندم و جو