مطالب مرتبط:
دولت راست افراطی کلمبیا روابط خود را با ایران قطع کرد
دولت راست افراطی کلمبیا روابط خود را با ایران قطع کرد
کلمبیا روابط دیپلماتیک خود را به صورت رسمی با ایران قطع کرد
کلمبیا روابط خود با ایران را قطع کرد
کلمبیا روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 مهر 1405 ساعت 10:352026-09-25بين الملل

دولت جدید کلمبیا در هم سویی با ترامپ روابط با ایران را قطع کرد


دولت جدید کلمبیا که رییس جمهور راست گرای آن مورد حمایت دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکاست با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران به آنچه «روابط دیپلماتیک با تهران» خواند، - دولت جدید کلمبیا در هم سویی با ترامپ روابط با ایران را قطع کرد دولت جدید کلمبیا که رییس جمهور راست گرای آن مورد حمایت دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکاست با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران به آنچه روابط دیپلماتیک با تهران خواند، پایان داد.

وزارت امور خارجه کلمبیا دیروز، پنجشنبه اعلام کرد که روابط دیپلماتیک با ایران را به دلیل آنچه نگرانی های امنیتی ملی و نیم کره ای، ارتباط با گروه های تروریستی و موادمخدر تروریستی بین المللی و نقض حقوق بشر عنوان شده، رسما قطع کرده است.

این اقدام از سوی رییس جمهور تازه کار کلمبیا در حالی انجام می شود که بوگوتا سفارتی در تهران ندارد و این کشور آمریکای لاتین طی سال های اخیر با مشکلات داخلی و اقتصادی بسیار زیادی دست و پنجه نرم کرده است و به نظر این اقدام در راستای دریافت کمک های اقتصادی از سوی آمریکا است.

شبکه تله سور ونزوئلا گزارش داد: وزارت امور خارجه کلمبیا در بیانیه ای گفت که این تصمیم از 19 سپتامبر اجرایی شده و بر اساس اولویت های سیاست خارجی دولت، از جمله مبارزه با جرایم فراملی و حفاظت از امنیت ملی اتخاذ شده است.


برچسب ها: رییس جمهور - روابط دیپلماتیک - کلمبیا - دیپلماتیک - روابط - جمهور - ایران
آخرین اخبار سرویس:

دولت جدید کلمبیا در هم سویی با ترامپ روابط با ایران را قطع کرد

دولت جدید کلمبیا در هم سویی با ترامپ روابط با ایران را قطع کرد