مطالب مرتبط:
اشک های کاپیتان سرخپوشان روی آنتن زنده درآمد + عکس
پخش زنده فوتبال فرانسه و بلژیک
یاد شهید آتش نشان «سیدرضا رجایی» با روایت «از شلمچه تا نیشابور» زنده شد
پخش زنده فوتبال فرانسه و بلژیک در شبکه ورزش
قلب سرمربی استون ویلا برای تیمی دسته سومی می تپد؛ چطور میراث خانوادگی اونای امری، تیم شهرش را زنده نگه داشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 07:252026-10-06اقتصادي

قلیان و موسیقی زنده در کافه ها ممنوع شد


ارائه قلیان در کافه، تخلف محسوب می شود.

همچنین برگزاری موسیقی زنده، استفاده از دی جی از جمله مواردی است که از نظر پلیس ممنوع بوده و با آن برخورد می شود.

رییس پلیس اماکن تهران بزرگ گفت: ارائه قلیان و اجرای موسیقی زنده در کافه ها ممنوع است.

به گزارش عصر ایران، سرهنگ علی رفیعی، در نشست خبری با اشاره به نقش اصناف در شرایط بحرانی اظهار کرد: اتحادیه ها، اتاق های اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت در جریان جنگ 12 روزه و جنگ رمضان پای کار بودند تا شهروندان در مضیقه قرار نگیرند و با کمبود کالا و خدمات مواجه نشوند.

وی افزود: بسیاری از واحدهای صنفی از جمله فروشگاه های زنجیره ای، نانوایی ها، سوپرمارکت ها، خواربارفروشی ها، میوه فروشی ها و واحدهای عرضه لبنیات به فعالیت خود ادامه دادند و خدمات رسانی به مردم را متوقف نکردند؛ هرچند برخی واحدها نیز تعطیل کردند و از ادامه فعالیت بازماندند.

فعالیت صدها هزار واحد صنفی در تهران بزرگ رییس پلیس اماکن تهران بزرگ با اشاره به گستردگی حوزه تحت نظارت این پلیس گفت: حوزه اماکن تهران بزرگ حدود 360 تا 370 هزار واحد صنفی مجاز و حدود 150 هزار واحد غیرمجاز را دربرمی گیرد که در قالب 178 اتحادیه فعالیت می کنند.

رفیعی ادامه داد: در کنار اتاق های اصناف تهران، شمیران و ری، دستگاه ها و مراجع مختلفی از جمله آموزش و پرورش،


برچسب ها: موسیقی - قلیان - ممنوع - صنعت، معدن و تجارت - زنده - کافه - ارائه
آخرین اخبار سرویس:

قلیان و موسیقی زنده در کافه ها ممنوع شد

قلیان و موسیقی زنده در کافه ها ممنوع شد