مطالب مرتبط:
ادعای المانیتور: چین همچنان حامی ایران در برابر فشار آمریکا است
اینفوگرافیک/ چرا تحریم های آمریکا علیه ایران در برابر چین ناکام مانده است؟
پکن روی ریل احتیاط؛ چین در معادلات ایران و آمریکا چه نقشی دارد؟
گفت وگوی تلفنی سران آمریکا و ژاپن درباره همکاری های دوجانبه و چین
نقش چین در دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 مهر 1405 ساعت 10:452026-09-28بين الملل

چین و آمریکا آتش بس تجاری را تمدید کردند


در حوزه هوش مصنوعی، دو کشور بر سر ایجاد یک کانال ارتباطی برای رسیدگی به حوادث و رخدادهای مرتبط با این فناوری توافق کرده اند و قرار است تا پایان نوامبر دور دیگری از مذاکرات در این زمینه برگزار شود.

چین روز دوشنبه اعلام کرد: تمدید دو ماهه آتش بس تجاری با آمریکا تا 10 ژانویه، فرصت بیشتری برای بررسی اجرای توافق های اخیر و پیشبرد مذاکرات اقتصادی و تجاری میان دو کشور فراهم می کند.

وزارت بازرگانی چین همچنین اعلام کرد: تعرفه واردات طیف گسترده ای از محصولات کشاورزی آمریکا از جمله ذرت، گندم، گوشت، لبنیات، روغن سویا و کنجاله سویا کاهش خواهد یافت، اما سویای وارداتی از آمریکا همچنان مشمول تعرفه اضافی 10 درصدی خواهد بود.

این تصمیم پس از دیدار هفته گذشته شی جین پینگ، رییس جمهور چین و دونالد ترامپ همتای آمریکایی او در واشنگتن اتخاذ شده است.

دو کشور قرار است یک شورای تجاری تشکیل دهند و درباره کاهش متقابل تعرفه ها بر کالاهایی به ارزش 30 میلیارد دلار مذاکره کنند.

چین و آمریکا همچنین در حوزه کشاورزی یک کارگروه مشترک تشکیل خواهند داد که درباره دسترسی متقابل به بازارها و مقررات محصولات کشاورزی گفت وگو می کند.

پکن همچنین اعلام کرده است در سال های 2027 و 2028 از آمریکا زغال سنگ وارد خواهد کرد.


برچسب ها: آمریکا - مذاکرات - توافق - محصولات کشاورزی - وزارت بازرگانی - کشور - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

چین و آمریکا آتش بس تجاری را تمدید کردند

چین و آمریکا آتش بس تجاری را تمدید کردند