مطالب مرتبط:
معاون رییس جمهور: اصلاح مهریه نیازمند بازنگری در شروط ضمن عقد است
بازدید معاون فرهنگی معاون اول رییس جمهور از جهاددانشگاهی کهگیلویه وبویراحمد
ابلاغ شیوه نامه شناسایی و گروه بندی اقتصادی خانوارها ازسوی معاون اول رییس جمهور | ملاک جدید تعیین آزمون وسع خانوار ها
قدردانی معاون پارلمانی رییس جمهور از رای اعتماد نمایندگان به وزیر دفاع
رسانه عراقی: توافق های اولیه برای معرفی حلبوسی و فیاض به عنوان دو معاون رییس جمهور عراق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مهر 1405 ساعت 08:252026-10-19سياسي

معاون رییس جمهور: نهادسازی برای تضمین پایداری پروژه ها ضروری است


معاون رییس جمهور در امر توسعه روستایی گفت:مدیریتی که عمر اثرگذاری اش محدود به زمان حضور در آن جایگاه باشد موفق نخواهد بود.

آنچه در توسعه روستایی به دنبال آن هستیم نهادسازی و برنامه ریزی است.

- معاون رییس جمهور: نهادسازی برای تضمین پایداری پروژه ها ضروری است معاون رییس جمهور در امر توسعه روستایی گفت:مدیریتی که عمر اثرگذاری اش محدود به زمان حضور در آن جایگاه باشد موفق نخواهد بود.

آنچه در توسعه روستایی به دنبال آن هستیم نهادسازی و برنامه ریزی است.

عبدالکریم حسین زاده، معاون رییس جمهور در توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر، با تشریح راهبردهای این معاونت برای تداوم و اثربخشی طرح های توسعه ای، بر ضرورت نهادسازی به جای اتکا به دوران مدیریت فردی تأکید کرد.

وی در پاسخ به نگرانی ها درباره هدررفت منابع مالی و زمانی در صورت تغییر دولت ها و مدیران با توجه به کارهای در دست اقدام برای توسعه روستاها و مناطق کم برخوردار گفت: مدیریتی که عمرِ اثرگذاری اش محدود به زمان حضور در آن جایگاه باشد، موفق نخواهد بود.

آنچه ما در توسعه روستایی و مناطق کم برخوردار به دنبال آن هستیم، نهادسازی و برنامه ریزی میان مدت و بلندمدت است؛ به طوری که ساختارها به گونه ای اصلاح شوند که مسیر توسعه، فراتر از اشخاص تداوم یابد.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - توسعه روستایی - رییس جمهور - روستایی - توسعه - معاون - جمهور
آخرین اخبار سرویس:

معاون رییس جمهور: نهادسازی برای تضمین پایداری پروژه ها ضروری است

معاون رییس جمهور: نهادسازی برای تضمین پایداری پروژه ها ضروری است