مطالب مرتبط:
هشدار آموزش وپرورش به «هوم اسکول ها»؛ برخورد قانونی و پلمب در انتظار متخلفان
هشدار آموزش وپرورش به «هوم اسکول ها»؛ برخورد قانونی و پلمب در انتظار متخلفان
فراخوان آموزش وپرورش بروجرد برای ساخت مدارس یک و دو کلاسه در روستاها
توقیف 52 ماینر غیرمجاز در اهواز/ برخورد قاطع با سودجویان ادامه دارد 
صوت | آموزش حروف ناخوانا هنگام وصل در تلاوت قرآن کریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 09:302026-10-17اجتماعي

خط و نشان آموزش وپرورش برای «هوم اسکول ها»؛ برخورد قانونی و پلمب در انتظار مراکز غیرمجاز


پارسا با بیان اینکه خانواده ها باید نسبت به شرایط و تبعات سپردن آموزش فرزندانشان به این مراکز آگاه باشند، گفت: انتظار داریم خانواده ها به سمت این فضاها نروند و بدانند که آموزش رسمی کشور در چارچوب ضوابط و در فضاهای رسمی تحت عنوان مدرسه ارائه می شود.

- خط و نشان آموزش وپرورش برای هوم اسکول ها ؛ برخورد قانونی و پلمب در انتظار مراکز غیرمجاز پارسا با بیان اینکه خانواده ها باید نسبت به شرایط و تبعات سپردن آموزش فرزندانشان به این مراکز آگاه باشند، گفت: انتظار داریم خانواده ها به سمت این فضاها نروند و بدانند که آموزش رسمی کشور در چارچوب ضوابط و در فضاهای رسمی تحت عنوان مدرسه ارائه می شود.

مجید پارسا ضمن اشاره به فعالیت برخی مراکز موسوم به هوم اسکول در پایتخت، گفت: فعالیت این مراکز در قالب مدرسه غیرقانونی است و اساساً عنوان مدرسه را برای چنین فضاهایی به رسمیت نمی شناسیم.

وی با تأکید بر برخورد با افرادی که از عنوان مدرسه برای فعالیت های غیرقانونی استفاده می کنند، افزود: در صورت شناسایی این مراکز، با آن ها برخورد می کنیم و موضوع را به مراجع مربوطه از جمله اداره اماکن ارجاع می دهیم؛ حتی در مواردی این فضاها پلمب شده اند.

مدیرکل آموزش وپرورش شهر تهران با درخواست از خانواده ها برای خودداری از تقویت فعالیت این مراکز، ادامه داد: ممکن اØ


برچسب ها: خانواده ها - مراکز - آموزش - خانواده - برخورد قانونی - انتظار - آموزش وپرورش
آخرین اخبار سرویس:

خط و نشان آموزش وپرورش برای «هوم اسکول ها»؛ برخورد قانونی و پلمب در انتظار مراکز غیرمجاز

خط و نشان آموزش وپرورش برای «هوم اسکول ها»؛ برخورد قانونی و پلمب در انتظار مراکز غیرمجاز