مطالب مرتبط:
مهلت ثبت نام دانشجویان تحت پوشش بهزیستی زنجان برای دریافت کمک هزینه شهریه تا 25 آبان
دستگیری مأمور قلابی بهزیستی و کمیته امداد در سمنان
صفحه نخست روزنامه های استان زنجان 28 مهر 1405
دستگیری کلاهبردار با عنوان مأمور کمیته امداد و بهزیستی در ایوانکی
بیشینه دمای زنجان تا هفت درجه کاهش می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 18:202026-10-20اقتصادي

3 هزار نابینا و کم بینا در زنجان تحت پوشش بهزیستی هستند


نزدیک به 3 هزار فرد نابینا و کم بینا در استان تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند و از خدماتی همچون مستمری، کمک هزینه تحصیلی، - مدیرکل بهزیستی استان زنجان: 3 هزار نابینا و کم بینا در زنجان تحت پوشش بهزیستی هستند زنجان (ایسنا) - مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: نزدیک به 3 هزار فرد نابینا و کم بینا در استان تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند و از خدماتی همچون مستمری، کمک هزینه تحصیلی، درمان، مسکن و اشتغال بهره مند می شوند.

مریم کرمی سه شنبه 28 مهر در مراسم گرامیداشت روز جهانی عصای سفید، با اشاره به شعار امسال این مناسبت با عنوان نابینایان را بهتر ببینیم ، اظهار کرد: این شعار بر ضرورت توجه به توانایی ها و ظرفیت های افراد نابینا و کم بینا به جای تمرکز بر محدودیت های آنان تأکید دارد.

وی با بیان اینکه افراد نابینا و کم بینا در عرصه های علمی، ورزشی، هنری و فرهنگی موفقیت های قابل توجهی کسب کرده اند، افزود: با فراهم شدن فرصت های برابر و شرایط مناسب در جامعه، زمینه برای شکوفایی بیشتر استعدادهای این افراد فراهم خواهد شد.

کرمی با اشاره به قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت که در سال 1396 تصویب و در سال 1397 ابلاغ شد، گفت: یکی از مهم ترین محورهای این قانون، مناسب سازی محیط های شهری و اجتماعی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد تا افراد دارای


برچسب ها: نابینا - بهزیستی - کم بینا - مدیرکل بهزیستی استان - بهزیستی استان زنجان - مدیرکل بهزیستی - زنجان
آخرین اخبار سرویس:

3 هزار نابینا و کم بینا در زنجان تحت پوشش بهزیستی هستند

3 هزار نابینا و کم بینا در زنجان تحت پوشش بهزیستی هستند