مطالب مرتبط:
مراسم دلار سوزی با محوریت حمیدرضا مقصودی، اقتصاددان دولت رییسی! (ویدئو)
عطاالله مهاجرانی مارک روبیو را «بیسواد و گاگول» نامید
عطاالله مهاجرانی، مارک روبیو را «بیسواد و گاگول» خواند: کتاب نبرد تمدن ها نوشته هانتینگتون را به هوش مصنوعی دادند و متن سخنرانی تنظیم کردند
توصیف مهاجرانی برای مارکو روبیو: «بیسواد و گاگول»!
پیچ دوباره در داستان آسانی و استقلال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مهر 1405 ساعت 11:502026-10-18اجتماعي

داستان لر بیسواد و اقتصاددان باسواد


  از ویژگی های شگفت انگیز دور ان های بحران و آشفتگی اجتماعی در پهنه فرهنگی ما و به نوعی جهان، یکی هم آن است که برخی آدم ها به ویژه آنان که دعوی اندیشمند و فرهنگی بودن دارند،  یکباره  دچار توهم خودبزرگ بینی می شوند و به دلایلی آشکار و پنهان، سخنانی در تضاد با عقل سلیم و اغلب در پی به دست آوردن محبت قدرتمندان و در جهتی که باد  را در آن می بینند، به زبان می آ ورند.

چیزی شبیه به حرف هایی بی پایه و اساس چه از لحاظ تاریخی، چه از نظر فرهنگی همچون ادعای آقای سعید لیلاز مبنی بر آنکه سلسله زندیان در تمام طول حکومت خود دائم الخمر   بوده اند و کریم خان زند یک لر بیسواد .

اینکه اقتصاددان باسواد   شبکه های تلویزیونی و اینترنت، امروز چه نسبتی با گذشته های اصلاح طلبانه خودش  دارد؟ و یا اینکه اصولا وی دارای مشروعیتی هست که این گونه گسترده و هرروزه دست به موضع گیری های سیاسی و اقتصادی بزند  و به کتاب ها و موضوعاتی و اعدادی که کسی جز خودش نخوانده و نشنیده ، آن هم به سود یک جناح خاص بپردازد و بدین ترتیب دوقطبی های خطرناک کشور را در موقعیت خطیر کنونی، تشدید  کند،  موضوعی است که پاسخ بدان را باید اهل سیاست و اقتصاد بدهند.


برچسب ها: اقتصاددان - فرهنگی - شبکه های تلویزیونی - باسواد - کریم خان زند - سعید لیلاز - شگفت انگیز
آخرین اخبار سرویس:

داستان لر بیسواد و اقتصاددان باسواد

داستان لر بیسواد و اقتصاددان باسواد