مطالب مرتبط:
بازی های آسیایی ناگویا | علی پاکدامن به مدال برنز دست یافت
صعود علی پاکدامن به نیمه نهایی و قطعی شدن مدال برنز با شکست محمد فتوحی
مدال برنز علی پاکدامن قطعی شد
مدال برنز علی پاکدامن قطعی شد
علی پاکدامن به مدال برنز دست یافت؛ 7 مدال برای کاروان ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مهر 1405 ساعت 12:252026-09-23ورزشي

پاکدامن به مدال برنز رسید


اولین مدال شمشیربازی ایران در بازی های آسیایی به نام کاپیتان تیم ملی سابر ثبت شد و او توانست مدال برنز کسب کند.

- به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، علی پاکدامن و محمد فتوحی، نمایندگان شمشیربازی ایران در بخش انفرادی مردان، امروز چهارشنبه روی پیست رفتند و کار خودشان را آغاز کردند که پاکدامن موفق شد در پایان رقابت های انفرادی به مدال برنز دست پیدا کند.

هر دو سابریست کشورمان در گروه های شش نفره حضور داشتند و باید پنج بازی انجام می دادند که پاکدامن و فتوحی هر دو با 4 پیروزی و یک شکست موفق شدند به مرحله حذفی راه پیدا کنند.

در این مرحله علی پاکدامن با برتری 15 بر 13 مقابل سابریست ازبکستانی به یک چهارم نهایی راه یافت.

محمد فتوحی هم با پیرری قاطع 15 به 7 مقابل شمشیرباز فیلیپینی به جمع 8 نفر برتر رسید.

در مرحله یک چهارم نهایی دو سابریست ایرانی به مصاف هم رفتند که در پایان این علی پاکدامن بود که با نتیجه 15 بر 7 پیروز شد و ضمن صعود به نیمه نهایی، مدال برنز خودش را قطعی کرد.

پاکدامن در نیمه نهایی با سابریست چینی بازی کرد که نتیجه این دیدار پیروزی چن پنگ شن با نتیجه 15 بر 9 بود و منجر به صعود شمشیرباز چینی به فینال شد و علی پاکدامن هم به مدال برنز رسید.


برچسب ها: علی پاکدامن - شمشیربازی ایران - یک چهارم نهایی - مدال برنز - شمشیرباز - محمد فتوحی - شمشیربازی
آخرین اخبار سرویس:

پاکدامن به مدال برنز رسید

پاکدامن به مدال برنز رسید