مطالب مرتبط:
سید الحوثی: ادعای عربستان درباره هدف قرار دادن مکه، دروغی بزرگ و تهمتی آشکار است
علمای یمن ادعای عربستان درباره هدف قرار دادن مکه مکرمه را رد کردند
یمن: ادعای هدف قرار دادن مکه توسط صنعا رد شد
واکنش یمن به ادعای عربستان در حمله به مکه؛ «کسی دیگر فریب این دروغ ها را نمی خورد»
ادعای رویترز: مقامات آمریکایی با نمایندگان انصارالله یمن دیدار کردند/ یمنی ها گفته اند قصدی برای حمله به کشتی های آمریکایی ندارند و به آتش بس 2025 با آمریکا پایبندند و به کشتی های اسراییل یا کشتی های تجاری دیگر به جز کشتی های عربستان، حمله نخواهند کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 18:252026-09-17بين الملل

رهبر جنبش انصارالله: ادعای عربستان درباره هدف قرار دادن مکه، دروغی بزرگ و تهمتی آشکار است


عملیات نظامی عربستان علیه یمن با مشارکت و مدیریت کارشناسان نظامی آمریکایی، اسراییلی و انگلیسی انجام می شود.

کسانی که عملیات سعودی را مدیریت می کنند، کارشناسان آمریکایی، اسراییلی و انگلیسی هستند و نقش خارجی در این تجاوز کاملا آشکار است.

رهبر جنبش انصارالله درباره ادعای عربستان مبنی بر هدف قرار گرفتن مکه مکرمه از سوی یمن گفت: افترا و اتهام سعودی علیه مردم ما درباره هدف قرار دادن مکه، دروغی بزرگ، بسیار شنیع و یک تهمت آشکار است.

به گزارش ایرنا به نقل از المیادین، سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی امروز درباره آخرین تحولات این کشور، گفت عربستان سعودی به تجاوزات و محاصره یمن طی 12 سال گذشته ادامه داده و در دوره کاهش تنش، به طور جدی در مسیر صلح حرکت نکرده است.

رهبر انصارالله با اشاره به پیروزی های بزرگ مردم یمن در مقابله با تجاوزات عربستان تصریح کرد: مردم یمن همچنان در برابر تجاوزات و محاصره ای ناعادلانه ایستادگی می کنند و این تجاوز از سوی عربستان و با نظارت آمریکا و حمایت اسراییل ادامه داشته است.

وی افزود: عربستان در دوره کاهش تنش به جای حرکت جدی به سمت صلح، این دوره را فرصتی برای تشدید اقدامات خود علیه یمن و ایجاد تشکل های نظامی تکفیری قرار داد.


برچسب ها: جنبش انصارالله - عربستان - کارشناسان نظامی - انصارالله - کارشناسان - نظامی عربستان - اسراییلی
آخرین اخبار سرویس:

رهبر جنبش انصارالله: ادعای عربستان درباره هدف قرار دادن مکه، دروغی بزرگ و تهمتی آشکار است

رهبر جنبش انصارالله: ادعای عربستان درباره هدف قرار دادن مکه، دروغی بزرگ و تهمتی آشکار است