مطالب مرتبط:
کره شمالی قدرت آتش خود را به رخ آمریکا و متحدانش کشید
استیو بنن: خطر ترکیه برای آمریکا قابل قیاس با ایران نیست/ قطر اندازه کره شمالی خطرناک است
بنن، مشاور سابق ترامپ: خطر ترکیه برای آمریکا قابل قیاس با ایران نیست/ قطر اندازه کره شمالی خطرناک است!
استیو بنن: خطر ترکیه برای آمریکا قابل قیاس با ایران نیست| قطر اندازه کره شمالی خطرناک است
کره شمالی از یک رزمایش «تهاجمی» خبر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 شهریور 1405 ساعت 07:102026-09-14بين الملل

پاسخ کره شمالی به رزمایش مشترک آمریکا در منطقه


خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) از رزمایش ارتش کشور با موشک های کروز و بالستیک یک روز بعد از پایان رزمایش مشترک آمریکا با ژاپن و کره جنوبی خبر داد.

- به گزارش تابناک؛ خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد که ارتش خلق کره، رزمایش مشترکی با مشارکت نیروهای توپخانه دوربرد و موشکی برگزار نموده که در آن از موشک های کروز راهبردی و موشک های بالستیک تاکتیکی استفاده شده است.

بنا بر این گزارش، این رزمایش ها در 12 سپتامبر(21 شهریور) برگزار شد و پنج یگان توپخانه و موشکی کره شمالی در آن شرکت داشتند.

در این رزمایش همچنین از پهپادهای تهاجمی و سامانه های پرتاب چندگانه راکت با کالیبر بزرگ مجهز به مهمات ترموباریک استفاده شده است.

فرماندهی این رزمایش ها را مارشال پاک جونگ چون، نایب رییس کمیسیون نظامی مرکزی حزب کارگران کره، و سرلشکر ریو چانگ سون، رییس اداره توپخانه ستاد کل ارتش خلق کره، بر عهده داشتند.

خبرگزاری مرکزی کره اعلام کرد که تمامی سامانه های تهاجمی شرکت کننده در این رزمایش، اهداف تعیین شده خود را به طور همزمان و با دقت 100 درصد مورد اصابت قرار دادند.

ستاد مشترک کره جنوبی نیز روز شنبه از شلیک چندین موشک بالستیک به سمت دریای ژاپن خبر داده بود.


برچسب ها: رزمایش - رزمایش مشترک - کره شمالی - برگزار - کره - خبرگزاری رسمی کره شمالی - موشک
آخرین اخبار سرویس:

پاسخ کره شمالی به رزمایش مشترک آمریکا در منطقه

پاسخ کره شمالی به رزمایش مشترک آمریکا در منطقه