مطالب مرتبط:
امام جمعه دشتی:فلسفه وجودی دستگاه های اجرایی گره گشایی از کار مردم است
امام جمعه میناب:حضور مردم در خیابان لنگر ثبات و اقتدار نظام اسلامی است
امام جمعه قم: حضور مردم در خیابان ها لنگر ثبات نظام است
امام جمعه زنجان: حضور مردم در صحنه، نقشه دشمنان را خنثی می کند
امام جمعه بوشهر: ارتباط مستقیم مدیران با مردم زمینه ساز تسریع در حل مشکلات است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 شهریور 1405 ساعت 15:152026-08-28سياسي

امام جمعه سیراف: دغدغه های مردم برای ثبت جهانی سیراف شنیده شود


مردم مخالف ثبت جهانی نیستند و همواره از میراث فرهنگی حمایت کرده اند، اما در این زمینه دغدغه ها و نگرانی های به حقی دارند که باید شنیده شود.

- امام جمعه سیراف: دغدغه های مردم برای ثبت جهانی سیراف شنیده شود بوشهر ـ امام جمعه سیراف گفت: مردم مخالف ثبت جهانی نیستند و همواره از میراث فرهنگی حمایت کرده اند، اما در این زمینه دغدغه ها و نگرانی های به حقی دارند که باید شنیده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدصادق عاشوری در خطبه های نماز جمعه سیراف با استناد به آیه 104 سوره بقره لا تَقُولُوا راعِنا وَ قُولُوا انْظُرْنا اظهار داشت: خداوند متعال در این آیه به مؤمنان می آموزد که حتی در انتخاب کلمات و نحوه سخن گفتن نیز باید هوشمندانه عمل کنند تا بهانه ای به دست دشمنان داده نشود.

امام جمعه سیراف با اشاره به تحولات اخیر داخلی و خارجی افزود: دشمن همواره در کمین است تا از غفلت، اشتباه یا اظهارنظرهای غیردقیق برای ضربه زدن به منافع کشور استفاده کند.

وی تصریح کرد: ممکن است برخی سخنان با نیت دلسوزی و با هدف بیان مشکلات اقتصادی مطرح شوند، اما دشمن بلافاصله آنها را به عنوان اعتراف به شکست یا نشانه تأثیرگذاری تحریم ها بازنمایی می کند.


برچسب ها: سیراف - امام جمعه - ثبت جهانی - میراث فرهنگی - جهانی - دغدغه - جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه سیراف: دغدغه های مردم برای ثبت جهانی سیراف شنیده شود

امام جمعه سیراف: دغدغه های مردم برای ثبت جهانی سیراف شنیده شود