مطالب مرتبط:
شهرداری تهران: از ازدواج 700 زوج حمایت کرده ایم
جهش قیمت نفت به آستانه 110 دلار و پستی دیگر از ترامپ درباره توافق با ایران
استوری متفاوت اسکوچیچ از مراسم ازدواج دخترش
مهاجرانی: تمام 110 میلیون لیتر بنزین تولید داخل در اختیار مردم قرار می گیرد
ثبت نام وام ازدواج 1405؛ سامانه درخواست وام ازدواج، شرایط و نحوه پیگیری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 شهریور 1405 ساعت 21:252026-09-15سياسي

جشن ازدواج 110 زوج تهرانی برگزار شد


سخنگوی شورای شهر تهران بر ضرورت فراهم کردن تسهیلات ازدواج جوانان تاکید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید رحمانی، مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، در جشن ازدواج زوج های جوان تهرانی اظهار کرد: خانواده محوری و کمک به جوانان از جمله موضوعاتی است که مجموعه مدیریت شهری تهران دنبال می کند.

وی افزود: اداره کل سلامت شهرداری تهران در حوزه مرتبط با ازدواج، جمعیت و پایداری زندگی مشترک فعالیت هایی را با همکاری مجموعه های مختلف دنبال می کند.

رحمانی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در حوزه ازدواج گفت: بخشی از فعالیت ها به برگزاری مراسم ازدواج و همچنین تشویق زوج های جوان برای سفرهای زیارتی اختصاص دارد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در این مراسم جمعی از زوج های جوان و خانواده های آنها و همچنین تعدادی از همکاران مجموعه شهرداری تهران حضور دارند.

وی با تبریک میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، برای زوج های جوان و خانواده های حاضر در این مراسم آرزوی موفقیت و پایداری در زندگی مشترک کرد.

در ادامه، علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، در جشن ازدواج 110 زوج جوان تهرانی با تبریک این اتفاق، بر ضرورت تداوم حرکت های فرهنگی در حمایت از ازدواج جوانان تأکید کرد.


برچسب ها: شهرداری تهران - تهران - ازدواج - زوج های جوان - شهرداری - شهر - سخنگوی شورای شهر تهران
آخرین اخبار سرویس:

جشن ازدواج 110 زوج تهرانی برگزار شد

جشن ازدواج 110 زوج تهرانی برگزار شد