مطالب مرتبط:
وزیر آموزش و پرورش: 2300 پروژه آموزشی تا مهرماه افتتاح می کنیم
آموزش و پرورش بهترین سال را پشت سر گذاشت؛ افتتاح 2300 پروژه آموزشی
بندرانزلی: دولت 13 پروژه برق و آموزشی با سرمایه 306 میلیارد ریال را افتتاح کرد| ایرنا
هرمزگان برای مهرماه 133 پروژه آموزشی آماده می کند
وزیر آموزش وپرورش: 2300 مدرسه جدید افتتاح می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 09:552026-08-25سياسي

افتتاح 2300 پروژه آموزشی تا مهرماه


وزیر آموزش و پرورش از اختصاص 5 میلیارد تومان برای تامین تجهیزات آموزشی، 3 میلیارد تومان برای تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و اجرای 15 هزار مترمربع آسفالت در مدارس خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ علیرضا کاظمی شامگاه دوشنبه در نخستین روز از هفته دولت، در جلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان طارم که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: زنجان سرزمین شور و شعور حسینی و عشق به اهل بیت (ع) است و از نظر جایگاه دینی، مذهبی، علمی و برخورداری از مفاخر، موقعیتی ارزشمند دارد.

وی با اشاره به وفاداری مردم استان زنجان به آرمان های انقلاب اسلامی افزود: مردم ولایت مدار و متدین این استان در 46 سال گذشته وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داده اند و برای پیگیری و کمک به مجموعه درخواست های مطرح شده تلاش خواهیم کرد.

وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه برادر شهید است، گفت: تلاش می کنم در نظام تعلیم وتربیت به گونه ای فعالیت کنم که شرمنده شهدا نباشم.

کاظمی نظام تعلیم وتربیت را یکی از مهم ترین ماموریت های دولت دانست و تصریح کرد: آینده کشور، آموزش وپرورش است و اگر امروز اقتدار و موفقیت جمهوری اسلامی ایران را شاهد هستیم، بخش مهمی از آن مرهون تلاش های مظلومانه معلمان و جامعه تعلیم وتربیت است.


برچسب ها: میلیارد تومان - آموزش - آموزش وپرورش - آرمان های انقلاب اسلامی - وزیر آموزش - جمهوری اسلامی ایران - نظام جمهوری اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح 2300 پروژه آموزشی تا مهرماه

افتتاح 2300 پروژه آموزشی تا مهرماه