مطالب مرتبط:
واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو با ظرفیت 290 مگاوات افتتاح شد
افتتاح 20 مگاوات نیروگاه خورشیدی ثمین مه ولات با حضور معاون وزیر نیرو
وزیر نیرو برای افتتاح چند طرح وارد کرمانشاه شد
افتتاح 21 واحد مسکونی در بخش مرکزی شهرستان سیب و سوران
نیروگاه خورشیدی انبار نفت اردبیل افتتاح شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 شهریور 1405 ساعت 18:352026-08-31اقتصادي

وزیر نیرو بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو را افتتاح کرد


بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو با ظرفیت 290 مگاوات، با حضور وزیر نیرو افتتاح شد.

- عباس علی آبادی وزیر نیرو، روز دوشنبه 9 شهریور، در این مراسم، با بیان اینکه افزایش تولید به تنهایی مشکل ناترازی برق را حل نمی کند، افزود: در صنعت برق در کنار توسعه تولید، باید مصرف را مدیریت کنیم.

وی از همکاری خوب مردم در مدیریت مصرف برق یاد کرد و با بیان اینکه امسال روند مصرف برق در کشور کاهشی بوده، عنوان کرد: اگر با روند سنوات گذشته پیش می رفتیم، اکنون مصرف برق کشور به حدود 88 تا 90 هزار مگاوات رسیده بود، اما پیک مصرف برق امسال کشور با همراهی مردم و با احتساب تامین برق برای پتروشیمی ها به 75 هزار و 200 مگاوات رسید.

وزیر نیرو با اشاره به همکاری مردم در مدیریت مصرف برق، گفت: در روزهای اوج مصرف، با درخواست از مردم برای کاهش مصرف، حدود دو هزار مگاوات از بار شبکه کاهش پیدا کرد و  این اتفاق نشان داد مردم در شرایط سخت برای تأمین برق مناطق نیازمند همکاری می کنند.

علی آبادی از اقدامات صورت گرفته برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر نیز یاد کرد و افزود: ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر کشور از 1250 مگاوات به شش هزار مگاوات رسیده و این عدد تا پایان سال 12 هزار مگاوات خواهد بود.


برچسب ها: مصرف برق - نیروگاه سیکل ترکیبی - وزیر نیرو - مصرف - مدیریت مصرف برق - برق - نیرو
آخرین اخبار سرویس:

وزیر نیرو بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو را افتتاح کرد

وزیر نیرو بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو را افتتاح کرد