مطالب مرتبط:
تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه تا برقراری صلح در اوکراین
نماینده روسیه در سازمان ملل: شرط توافق با اوکراین تأمین منافع مسکو است
افزایش تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه در پی جنگ اوکراین
وزیر خارجه دانمارک از روسیه خواست به جنگ در اوکراین پایان دهد
وزیر خارجه دانمارک در شورای امنیت: روسیه باید آتش بس فوری بپذیرد و جنگ اوکراین را متوقف کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 17:302026-08-25بين الملل

موشک ، فساد و سرما: استراتژی سه جانبه روسیه برای تضعیف اوکراین


نویسنده هشدار می دهد که شهرهای اوکراین ممکن است زمستانی بدون وسایل گرمایشی یا روشنایی را تجربه کنند و این ممکن است با امواج جدید پناهندگان به سمت اروپا همراه باشد.

- به گزارش جماران، اوکراینی ها در حالی وارد پنجمین زمستان جنگ خود می شوند که فشاری فراتر از جبهه نظامی بر آنها وارد می شود.

روسیه در حال افزایش تولید موشک است، اوکراین بخشی از توانایی خود را برای رهگیری آنها از دست می دهد، بنادر غلات در یک لحظه حساس صادرات مختل شده اند، در حالی که رسوایی های فساد و اختلافات سیاسی از درون بر رهبری ولادیمیر زلنسکی، رییس جمهور، فشار وارد می کنند.

مارک چمپیون در بلومبرگ نوشت که غرب آنچه را که در زمستان امسال در انتظار اوکراین است، دست کم می گیرد.

از سال 2022، روسیه سعی کرده است با هدف قرار دادن برق، گرمایش و کارخانه ها، تاب آوری اوکراینی ها را در هم بشکند، اما کی یف از طریق استحکامات، ژنراتورها، باتری ها و مدارس زیرزمینی خود را وفق داده است.

با این حال، امسال این معادله دشوارتر به نظر می رسد زیرا مسکو درست در زمانی که عرضه موشک های پاتریوت مورد نیاز برای سرنگونی موشک های بالستیک رو به کاهش است، موشک های بیشتری تولید می کند.

فشار زمستانی به گفته چمپیون، روسیه ماهانه بیش از 220 موشک، از جمله 65 موشک بالستیک، تولید می کند و 130 موشک بالست


برچسب ها: اوکراین - زمستان - روسیه - اختلافات سیاسی - وسایل گرمایشی - گرمایش - افزایش تولید
آخرین اخبار سرویس:

موشک ، فساد و سرما: استراتژی سه جانبه روسیه برای تضعیف اوکراین

موشک ، فساد و سرما: استراتژی سه جانبه روسیه برای تضعیف اوکراین