مطالب مرتبط:
ادعای رویترز: ایران با تهاتر نفت، میلیاردها دلار کالا و تجهیزات از چین وارد می کند
ادعای بسنت درباره کاهش قیمت نفت تا 40 دلار؛ بازار انرژی در آستانه شوک جدید
ادعای تاجرنیا درباره قول رییس جمهور به استقلالی ها
موضع گیری خطرناک گروسی علیه ایران با ادعای فعالیت در «کوه کلنگ»
ادعای تاجرنیا درباره قول رییس جمهور به استقلالی ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 شهریور 1405 ساعت 14:002026-09-11سياسي

پارادوکس بریکس؛ شکاف میان ادعای استقلال و وابستگی ساختاری به دلار


بزرگ ترین نقطه قوت بریکس یعنی توانایی آن در نمایندگی بخش بزرگی از جمعیت جهان ممکن است بزرگ ترین نقطه ضعف آن نیز باشد: شکاف ها میان کشورهای عضو که همچنان پابرجاست - بزرگ ترین نقطه قوت بریکس یعنی توانایی آن در نمایندگی بخش بزرگی از جمعیت جهان ممکن است بزرگ ترین نقطه ضعف آن نیز باشد: شکاف ها میان کشورهای عضو که همچنان پابرجاست عصر ایران؛ محمد حسن گودرزی- الجزیره گزارش داد: هند از روز شنبه میزبان اجلاس سران بریکس است و به دنبال ارتقای جایگاه این بلوک است، حتی در شرایطی که جنگ تحت رهبری ایالات متحده علیه ایران، شکاف ها را میان اعضای آن آشکار کرده به طوری که تهران و ابوظبی در دو سوی مخالف قرار گرفته اند.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، صبح جمعه وارد دهلی نو شد.

( رییس جمهوری ایران هم به هند رفته است).

اجلاس 12-13 سپتامبر در دهلی نو در حالی برگزار می شود که بیش از شش ماه از آغاز حملات ایالات متحده و اسراییل به ایران می گذرد؛ کشوری که از سال 2024 عضو بریکس بوده است.

امارات متحده عربی نیز در همان سال به این گروه پیوست.

این گروه از کشورهای نوظهور شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی و در سال های اخیر ایران، امارات، عربستان سعودی، مصر، اتیوپی و اندونزی با هدف به چالش کشیدن نظم تحت رهبری غرب ایجاد شد.


برچسب ها: بزرگ ترین - بزرگ - کشورهای عضو - بریکس - جمعیت جهان - رییس جمهور - نقطه
آخرین اخبار سرویس:

پارادوکس بریکس؛ شکاف میان ادعای استقلال و وابستگی ساختاری به دلار

پارادوکس بریکس؛ شکاف میان ادعای استقلال و وابستگی ساختاری به دلار