مطالب مرتبط:
باید از درمان محوری به سمت سلامت محوری حرکت کنیم
ظفرقندی: باید از درمان محوری به سمت سلامت محوری حرکت کنیم
معاون وزیر بهداشت: ایمنی بیمار از رویکرد فرد محوری باید به مدیریت نظام مند خطا در سلامت تغییر کند
ایمنی بیمار باید از رویکرد فرد محوری به مدیریت نظام مند خطا در سلامت تغییر کند
200 شب حضور مردم در میادین به یک حرکت تاریخی و مستمر تبدیل شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 13:402026-09-17پزشكي

ایده آل نظام سلامت، حفظ سلامت مردم و حرکت ازدرمان محوری به پیشگیری است


ایده آل نظام سلامت، حفظ سلامت مردم و حرکت از درمان محوری به پیشگیری است.

- ایده آل نظام سلامت، حفظ سلامت مردم و حرکت ازدرمان محوری به پیشگیری است زنجان- اجرایی رییس جمهور گفت: ایده آل نظام سلامت، حفظ سلامت مردم و حرکت از درمان محوری به پیشگیری است.

به گزارش خبرنگار، جعفر قائم پناه با اشاره به اهمیت نقش نیروهای بهداشتی در تأمین سلامت جامعه اظهار کرد: برخی افراد با تلاش های آشکار و حضور در صحنه های درمانی به چشم می آیند و قهرمان می شوند، اما بخش مهمی از سلامت مردم به صورت نرم، خاموش و بی ادعا در حوزه بهداشت و پیشگیری ایجاد می شود؛ اقداماتی که شاید کمتر دیده شوند، اما آثار آنها در سلامت جامعه بسیار عمیق و ماندگار است.

معاون اجرایی رییس جمهور گفت: ایده آل ما در نظام سلامت این است که پیش از ابتلای مردم به بیماری های پرهزینه، عوامل خطر شناسایی و با آموزش، مراقبت مستمر و اصلاح سبک زندگی از بروز بیماری یا پیشرفت آن جلوگیری شود وی افزود: من خودم سابقه فعالیت در حوزه بهداشت داشته ام و معتقدم باید در نظام سلامت یک چشم انداز بلندمدت داشته باشیم؛ چشم اندازی که در آن، مسئولیت ما فقط درمان بیمار نباشد، بلکه حفظ سلامت جمعیتی مشخص بر عهده نظام سلامت قرار گیرد.


برچسب ها: سلامت - حفظ سلامت مردم - سلامت مردم - نظام سلامت - پیشگیری - ایده آل - درمان
آخرین اخبار سرویس:

ایده آل نظام سلامت، حفظ سلامت مردم و حرکت ازدرمان محوری به پیشگیری است

ایده آل نظام سلامت، حفظ سلامت مردم و حرکت ازدرمان محوری به پیشگیری است