مطالب مرتبط:
عارف: نمی شود تورم 40 درصد باشد و رشد حقوق 20 درصد؛ اگر تورم امسال بالای 60 یا 70 درصد باشد، با رشد 20 درصدی حقوق نمی شود زندگی کرد
احتمال بالای هم تیمی شدن علیرضا جهانبخش با بیرانوند در فجرسپاسی!    
تحلیلگر معروف صعود بیت کوین به بالای 90 هزار دلار تا نوامبر را پیش بینی کرد
تداوم صعود طلا در بازار جهانی/ اونس بالای 4300 دلار ماند
ویدیو| جشن قهرمانی اینترمیامی/ مسی چهل و هشتمین جام را بالای سر برد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 شهریور 1405 ساعت 12:002026-09-18اقتصادي

کامیون های بالای 50 سال با پاداش 15 هزار دلاری اسقاط می شوند


مدیر توسعه و نوسازی ناوگان راهداری گفت: مالکان کامیون های بالای 50 سال با ظرفیت بیش از 20 تن، علاوه بر گواهی اسقاط، 15 هزار دلار پاداش می گیرند، - کامیون های بالای 50 سال با پاداش 15 هزار دلاری اسقاط می شوند مدیر توسعه و نوسازی ناوگان راهداری گفت: مالکان کامیون های بالای 50 سال با ظرفیت بیش از 20 تن، علاوه بر گواهی اسقاط، 15 هزار دلار پاداش می گیرند، شیوه اجرای طرح احتمالا مهرماه ابلاغ می شود.

مهدی قلی زاد، مدیر توسعه و نوسازی ناوگان راهداری و حمل ونقل جاده ای در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جزییات بسته حذف کشنده های فرسوده بالای 50 سال و پرداخت پاداش 15 هزار دلاری به مالکان این ناوگان، گفت: بر اساس پیشنهاد مطرح شده، علاوه بر گواهی اسقاط، مبلغی معادل 15 هزار دلار از محل صرفه جویی سوخت به مالک ناوگان فرسوده با ظرفیت بالای 20 تن و عمر بیش از 50 سال پرداخت می شود تا این خودروها از چرخه حمل ونقل خارج شوند.

شیوه نامه اجرایی اسقاط کامیون های بالای 50 سال به زودی ابلاغ می شود وی افزود: اجرای این طرح در مرحله نخست نیازمند صدور مجوز از سوی ستاد بهینه سازی انرژی و مدیریت راهبردی انرژی است.

مجوز اجرای آن در اصلاح آیین نامه اجرایی ماده 10 پیش بینی شده است، اما قرار است شیوه نامه اجرایی نحوه اجرای طرح از سوی ستاد بهینه سازی انرژی و مدیریت راهبردی انرژی


برچسب ها: نوسازی ناوگان - ناوگان - پاداش - هزار - کامیون - دلار - راهداری و حمل ونقل جاده ای
آخرین اخبار سرویس:

کامیون های بالای 50 سال با پاداش 15 هزار دلاری اسقاط می شوند

کامیون های بالای 50 سال با پاداش 15 هزار دلاری اسقاط می شوند