مطالب مرتبط:
سفارت ایران در روسیه: پزشکیان با پوتین دیدار می کند
خبر فوری نظامی خلیج فارس | جنگنده اف 35 آمریکا بر فراز عربستان کد اضطراری 7700 ارسال کرد و در پایگاه الظفره امارات فرود اضطراری نمود / علت حادثه هنوز از سوی نظامیان آمریکا اعلام نشده است
حمله روسیه به دو کشتی حامل محموله نظامی برای کی یف
حمله روسیه به دو کشتی حامل محموله نظامی برای کی یف
حمله روسیه به دو کشتی حامل محموله نظامی برای کی یف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 شهریور 1405 ساعت 14:302026-08-26بين الملل

گفتگوی پوتین و جولانی درباره ساماندهی پایگاه های نظامی روسیه


رییس جمهور روسیه و جولانی در مورد طرح های سازماندهی مجدد پایگاه های نظامی حمیمیم و طرطوس گفتگو کردند.

- گفتگوی پوتین و جولانی درباره ساماندهی پایگاه های نظامی روسیه رییس جمهور روسیه و جولانی در مورد طرح های سازماندهی مجدد پایگاه های نظامی حمیمیم و طرطوس گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه و ابومحمد جولانی روز چهارشنبه طی یک تماس تلفنی بر اهمیت یادداشت تفاهم سازماندهی مجدد حضور نظامی مسکو در پایگاه های حمیمیم و طرطوس تأکید کردند.

کرملین در بیانیه ای اعلام کرد که دو طرف در مورد وضعیت فعلی و چشم اندازهای توسعه بیشتر روابط مسکو و دمشق گفتگو کرده و تعهد خود را برای تعمیق گفتگوی سیاسی و همکاری در زمینه های تجاری، اقتصادی، بشردوستانه و سایر زمینه ها ابراز کردند.

در این بیانیه آمده است که پوتین در جریان تبادل نظر در مورد وضعیت سوریه، موضع اصولی خود را در حمایت از وحدت، تمامیت ارضی و حاکمیت این کشور و همچنین ایجاد شرایط برای عادی سازی بلندمدت و بازسازی پس از جنگ مجدداً تأکید کرد.

این بیانیه می افزاید: هر دو طرف بر اهمیت یادداشت تفاهم امضا شده در 9 آگوست در مورد سازماندهی مجدد پایگاه هوایی حمیمیم و تأسیسات لجستیکی طرطوس تأکید کردند.


برچسب ها: رییس جمهور روسیه - گفتگو - پایگاه - رییس جمهور - سازماندهی - نظامی - روسیه
آخرین اخبار سرویس:

گفتگوی پوتین و جولانی درباره ساماندهی پایگاه های نظامی روسیه

گفتگوی پوتین و جولانی درباره ساماندهی پایگاه های نظامی روسیه