مطالب مرتبط:
ببینید| صحبت های مجری مشهور در تجمعات شبانه خبرساز شد
نظرسنجی: اکثر آمریکایی ها می گویند سیاست های ترامپ وضعیت اقتصاد را بدتر کرده است/بیش از 60 درصد مخالف جنگ ایران هستند
توضیحات مدیرکل بنیاد شهید درباره وضعیت پرونده احراز شهادت 4 جان باخته تجمعات مردمی در مشهد
فولام 1-1 منچستریونایتد؛ انتخاب بد به جای بدتر
مداحی علیه روحانی و خاتمی و ظریف در تجمعات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 شهریور 1405 ساعت 16:152026-09-21سياسي

تجمعات شبانه مختص گروه خاصی نیست/نوع رفتار برخی افراد در بدتر شدن وضعیت حجاب تأثیرگذار است


فرمانده سپاه ناحیه کاشمر با بیان اینکه تجمعات شبانه مختص گروه خاصی نیست، گفت: تمامی کسانی که دل در گرو این کشور دارند و برای دفاع از میهن باید در مراسم شبانه حضور داشته باشند.

- خراسان رضوی (ایسنا) - فرمانده سپاه ناحیه کاشمر با بیان اینکه تجمعات شبانه مختص گروه خاصی نیست، گفت: تمامی کسانی که دل در گرو این کشور دارند و برای دفاع از میهن باید در مراسم شبانه حضور داشته باشند.

سرهنگ حسین دهقانی 30 شهریور، در نشست با خبرنگاران و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بر لزوم ارتقای کیفی مراسم و تقویت رویکرد خدمت رسانی به مناطق محروم تأکید کرد.

وی با بیان اینکه همزمان با هفته دفاع مقدس بالغ بر 100 برنامه اجرا خواهد شد، اظهار کرد: برنامه های هفته دفاع مقدس امسال با رویکرد غنای محتوایی و کیفیت بالاتر نسبت به سال های گذشته دنبال می شود.

در این راستا، تجمع بسیجیان که هرساله به عنوان برنامه محوری برگزار می شد، با قوت اجرا خواهد شد.

همچنین رزمایش جان فدا که برنامه ریزی های آن در حال انجام است، در روزهای پایانی شهریور یا اوایل مهرماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به سرفصل های حوزه محرومیت زدایی، گفت: با توجه به اینکه اقتصاد منطقه کاشمر بر پایه دامپروری و کشاورزی است، تسهیل گری در این حوزه به ویژه در بخش زیرساخت ها در دستور کار قرار دارد.


برچسب ها: هفته دفاع مقدس - دفاع مقدس - شبانه - فرمانده سپاه - دفاع - سپاه ناحیه - تجمعات
آخرین اخبار سرویس:

تجمعات شبانه مختص گروه خاصی نیست/نوع رفتار برخی افراد در بدتر شدن وضعیت حجاب تأثیرگذار است

تجمعات شبانه مختص گروه خاصی نیست/نوع رفتار برخی افراد در بدتر شدن وضعیت حجاب تأثیرگذار است