مطالب مرتبط:
ایستادگی مردم و رزمندگان، نقشه دشمن برای شکست انقلاب اسلامی را ناکام گذاشت
سرلشکر ایزدی: تنگه هرمز با صلابت در کنترل رزمندگان اسلام است+فیلم
فیلم / پیوند ناگسستنی مردم با رزمندگان جان برکف
جانشین فرمانده سپاه: تنگه هرمز با صلابت در کنترل رزمندگان اسلام است
ورمقانی: حضور مردم در میدان پشتوانه نظام و رزمندگان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 شهریور 1405 ساعت 01:502026-09-08سياسي

ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته است


مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته و پایه های عمود آنها را به لرزه درآورده است.

- ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته است مشهد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته و پایه های عمود آنها را به لرزه درآورده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی همتی فر شامگاه سه شنبه در تجمعات مردمی میدان فلسطین مشهد اظهار کرد: بیش از 192 شب زن و مرد، پیر و جوان، از کار و زندگی خودشان زدند و آمدند پای آرمان های خودشان ایستادند، پای این نظام و پای دینشان و پای اسلام ایستادند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: طوفان انقلاب اسلامی نزدیک است که کاخ سفید را ویران کند ؛ این طوفان تمام تمدن غرب را به سخره گرفته و دارد می تازد.

تمام همت غرب و دشمنان این نظام این است که این حرکت را کم جلوه دهند.

وی خطاب به اهل تحقیق و مطالعه گفت: ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته و پایه های عمود آنها را به لرزه درآورده است.

همتی فر از مردم درخواست کرد: مواظب باشید، چرا که دشمن تمام ابزارش را استفاده می کند تا این 192 شب حضور و این اتفاقاتی را که شما مردم رقم ز


برچسب ها: مدیرکل تبلیغات اسلامی - رزمندگان اسلام - اسلام - تبلیغات اسلامی - رزمندگان - ایستادگی - خراسان رضوی
آخرین اخبار سرویس:

ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته است

ایستادگی مردم و مجاهدت های رزمندگان اسلام هیمنه غرب را در هم شکسته است