مطالب مرتبط:
دلنوشته المیرا عبدی در نخستین تولد بدون «عمو اکبر» + عکس
دلنوشته گوهر خیراندیش برای اکبر عبدی: تو اکبرِ دوست داشتنیِ این سال های من بودی
فیلم / نخستین تولد اکبر عبدی بر سر مزارش
پیام احساسی و دردناک گوهر خیر اندیش برای تولد اکبر عبدی + فیلم
تصاویر تلخ از تولد مرحوم اکبر عبدی بر سر مزارش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 شهریور 1405 ساعت 11:002026-08-27فرهنگي

دلنوشته المیرا عبدی و گوهر خیراندیش در نخستین تولد بدون «عمو اکبر»


سال گذشته همین روز، کنار هم بودیم؛ خندیدیم، جشن گرفتیم و من چه ساده فکر می کردم قراره همیشه همین طور کنار هم باشیم… - دلنوشته المیرا عبدی و گوهر خیراندیش در نخستین تولد بدون عمو اکبر سال گذشته همین روز، کنار هم بودیم؛ خندیدیم، جشن گرفتیم و من چه ساده فکر می کردم قراره همیشه همین طور کنار هم باشیم… در اولین سالروز تولد اکبر عبدی پس از درگذشت این بازیگر سرشناس، دخترش از دلتنگی برای پدر نوشت و گوهر خیراندیش نیز با انتشار خاطراتی از روزهای پایانی هم نشینی شان، یاد این هنرمند خاطره ساز را گرامی داشت.

چهارم شهریورماه 1405، نخستین سالروز تولد اکبر عبدی پس از درگذشت این بازیگر سرشناس است که شامگاه دوم مردادماه پس از دوره ای بیماری در 66 سالگی از دنیا رفت.

المیرا عبدی دختر اکبر عبدی با انتشار متنی در صفحه شخصی اش به تلخی روز تولد پدر بدون حضور او اشاره کرد و نوشت: پدرم… امروز تولد توست.

سال گذشته همین روز، کنار هم بودیم؛ خندیدیم، جشن گرفتیم و من چه ساده فکر می کردم قراره همیشه همین طور کنار هم باشیم… اما امسال، به جای شمع های تولدت، کنار مزارت نشسته ام؛ با دلی پر از دلتنگی و چشمانی خیس.

چه تلخه تولد کسی که دوستش داری، اما دیگه نمی تونی بغلش کنی، صدایش را بشنوی و بگویی: تولدت مبارک اکبرجان … امروز تنها آرزوم اینه که هر جا هستی، آرا


برچسب ها: گوهر خیراندیش - المیرا عبدی - اکبر عبدی - عبدی - خیراندیش - سالروز تولد - تولد
آخرین اخبار سرویس:

دلنوشته المیرا عبدی و گوهر خیراندیش در نخستین تولد بدون «عمو اکبر»

دلنوشته المیرا عبدی و گوهر خیراندیش در نخستین تولد بدون «عمو اکبر»