مطالب مرتبط:
آنالیز 6 فرنگی کار ایران در بازی های آسیایی/ میرزازاده شانس اصلی طلای ایران
آنالیز 6 فرنگی کار ایران در بازی های آسیایی/ میرزازاده شانس اصلی طلای ایران
ترامپ کار خودش را کرد: تبدیل طرح تحریم های روسیه و ایران به قانون
ارزیابی شانس مدال آوری 6 فرنگی کار ایران در بازی های آسیایی 2026 و معرفی میرزازاده به عنوان شانس اصلی طلا
ووشو ایران در ناگویا؛ وقت عبور از نقره های تکراری و طلسم های چندین ساله
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 شهریور 1405 ساعت 04:452026-09-20ورزشي

پایان کار ووشوکار 20 ساله ایران در بخش تالو


ابوالفضل قره باغی ووشوکار 20 ساله ایران در بخش تالو بازی های آسیایی به کار خود در این بازی ها پایان داد.

- بازی های آسیایی 2026 - ناگویا پایان کار ووشوکار 20 ساله ایران در بخش تالو ابوالفضل قره باغی ووشوکار 20 ساله ایران در بخش تالو بازی های آسیایی به کار خود در این بازی ها پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های ووشو بازی های آسیایی از امروز (یکشنبه 29 شهریور) در سالن هنرهای رزمی استان آیچی آغاز شد.

ابوالفضل قره باغی نماینده 20 ساله ووشو ایران بخش تالو و در فرم چانگ چوان که نمایندگان 21 کشور حضور داشتنند، صاحب امتیاز 9،593 شد و اینگونه به کار خود خاتمه داد.

در این فرم دو نماینده از ماکائو اول و دوم و نماینده ای از کشور اندونزی سوم شدند.

مسابقات ووشو بازی های آسیایی امروز در 3 فرم تالو زنان و مردان و 4 وزن ساندا زنان و مردان برگزار می شود که نماینده تالو کشورمان به کار خود خاتمه داد اما سه نماینده ساندا کشورمان عصر امروز ساعت 18 بوقت محلی به مصاف حریفان می روند.

در مسابقات بعد از ظهر در وزن منهای 52 کیلوگرم بانوان سوگند سینکایی با آپارنا از هند،عرفان محرمی در وزن منهای 70 کیلوگرم مردان با چونگ یات لام از قرقیزستان و سهیل موسوی در وزن منهای 75 کیلو گرم با بالیان ویکرانت از هند مصاف می دهند.


برچسب ها: بازی های آسیایی - آسیایی - کار - ووشوکار - بازی - ووشو - تالو
آخرین اخبار سرویس:

پایان کار ووشوکار 20 ساله ایران در بخش تالو

پایان کار ووشوکار 20 ساله ایران در بخش تالو