مطالب مرتبط:
حذف حبس برای مهریه های بالای 14 سکه
حذف حبس برای مهریه های بالای 14 سکه
وام 400 میلیون تومانی خودرو فرسوده 1405 با سود 8 درصد + جزییات ثبتنام و حذف قرعه کشی
مجلس: قانون مهریه اصلاح شد + جزییات
جزییات صدور رای قطعی پرونده فساد مالی مرتبط با شهرداری آذرشهر/ حبس های طویل المدت و رد مال برای محکومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 شهریور 1405 ساعت 13:452026-08-23سياسي

حبس از مهریه حذف شد + جزییات


تصویب حذف حبس برای مهریه های بالای 14 سکه در مجلس/ در خصوص مهریه های زیر 14 سکه هم امکان اجرای احکام از طریق «پابند الکترونیک» فراهم شده است.

- به گزارش جماران، نماینده نجف آباد در مجلس از پایان بررسی و تصویب نهایی طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت های مالی در صحن علنی امروز خبر داد و گفت: با تصویب این طرح، مجازات حبس برای مهریه های بالای 14 سکه حذف شد.

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به پایان بررسی طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت های مالی در صحن علنی امروز مجلس گفت: این موضوع که با مبحث مهریه پیوند خورده است، امروز در صحن مجلس جمع بندی و به تصویب نهایی رسید.

وی در تشریح جزییات مصوبه مذکور تصریح کرد: طبق این قانون، برای مهریه های بالای 14 سکه، حبس پیش بینی نشده است.

همچنین در خصوص مهریه های زیر 14 سکه، با بهره گیری از سامانه جامع که پیش تر در برنامه ششم توسعه نیز بر آن تأکید شده بود و با اتصال به حقوق و دارایی های مکلف، امکان اجرای احکام از طریق پابند الکترونیک فراهم شده است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس بیان کرد: با جمع بندی نهایی در خصوص این 2 ماده باقی مانده، بررسی طرح نحوه اجرای محکومیت های مالی در مجلس به پایان رسیده و مصوبه برای طی مراحل قانونی و تأیید نهایی به شورای نگه


برچسب ها: مهریه - تصویب - مجلس - طرح اصلاح - ابوالفضل ابوترابی - نجف آباد - برنامه ششم توسعه
آخرین اخبار سرویس:

حبس از مهریه حذف شد + جزییات

حبس از مهریه حذف شد + جزییات