مطالب مرتبط:
فراتر از آمارهای رسمی؛ یک چهارم نیروی کار آمریکا درگیر «بیکاری پنهان» هستند
اقتصاد جهان روی آنتن موبایل/ اپراتور ها چگونه 7.6 تریلیون دلار ارزش اقتصادی ایجاد کردند؟
مشارکت اقتصادی زنان زنجان بالاترین نرخ کشور را دارد
افزایش 4 برابری اعتبارات طرح های عمرانی و اقتصادی استان در هفته دولت امسال
وقتی برنده ترکیه ای جایزه نوبل اقتصادی، لیبرالیسم را به چالش می کشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 16:202026-08-25اقتصادي

رشیدی: آمارهای اقتصادی کرمانشاه باید با واقعیت ها تطبیق داشته باشد


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: اعداد و شاخص های اقتصادی باید با واقعیت های میدانی استان تطبیق داشته باشد و نقاط قوت کرمانشاه نیز در کنار چالش ها دیده شود.

- رشیدی: آمارهای اقتصادی کرمانشاه باید با واقعیت ها تطبیق داشته باشد کرمانشاه- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: اعداد و شاخص های اقتصادی باید با واقعیت های میدانی استان تطبیق داشته باشد و نقاط قوت کرمانشاه نیز در کنار چالش ها دیده شود.

به گزارش خبرنگار مهر محمود رشیدی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه، بعد از ظهر سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به برخی تناقض ها در آمارهای اقتصادی استان اظهار کرد: هدف ما زیر سؤال بردن آمارها یا نفی مشکلات موجود نیست، اما اعداد و شاخص هایی که درباره وضعیت اقتصادی استان ارائه می شود باید با واقعیت های میدانی کرمانشاه تطبیق داشته باشد.

وی با اشاره به وضعیت کرمانشاه در شاخص بهبود محیط کسب وکار افزود: استان در ارزیابی های مختلف این شاخص رتبه های ششم و هشتم کشور را به دست آورده است و بنابراین نمی توان بدون بررسی دقیق، این جایگاه را همزمان در کنار قرار گرفتن کرمانشاه در رتبه سی ویکم برخی شاخص های اقتصادی قرار داد و درباره وضعیت استان قضاوت کرد.


برچسب ها: کرمانشاه - اقتصادی - امور اقتصادی و دارایی - آمارهای اقتصادی - استان کرمانشاه - استان - امور اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

رشیدی: آمارهای اقتصادی کرمانشاه باید با واقعیت ها تطبیق داشته باشد

رشیدی: آمارهای اقتصادی کرمانشاه باید با واقعیت ها تطبیق داشته باشد