مطالب مرتبط:
صدور هشدار قرمز هلال احمر در پی پیش بینی بارش شدید باران در گیلان
هشدار نارنجی برای باران شدید در گیلان
هشدار قرمز هلال احمر گیلان؛ فعالیت های دریایی تا چهارشنبه ممنوع است
هشدار جدی هواشناسی برای یکشنبه 8 شهریور؛ باران سیل آسا، رعدوبرق و باد شدید در راه چند استان
ال نینو باران را به ایران می آورد | پیش بینی افزایش 70 درصدی بارش ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 21:002026-08-30اجتماعي

صدور هشدار قرمز در پی پیش بینی باران شدید در گیلان


مدیرعامل هلال احمر گیلان از آماده باش کامل نیروهای امدادی در پی صدور هشدار قرمز خبر داد و گفت: با توجه به پیش بینی بارش شدید باران شنا و فعالیت دریایی تا چهارشنبه ممنوع است.

- به گزارش تابناک، هادی سلسمی عصر یکشنبه در گفتگو با رسانه ها با اشاره به شرایط جوی پیش رو و صدور هشدار هواشناسی، اظهار کرد: از اواخر وقت امروز یکشنبه هشتم شهریور تا روز سه شنبه دهم شهریور، سامانه ای بارشی و خنک استان را تحت تأثیر قرار می دهد.

وی افزود: فعالیت این سامانه با بارش های رگباری و شدید و در برخی مناطق بسیار شدید، وزش باد تند، مه آلودگی، رعدوبرق و احتمال وقوع تگرگ همراه خواهد بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با هشدار قرمز نسبت به احتمال وقوع سیلاب ناگهانی و روان آب در مناطق مستعد، گفت: شرایط پیش رو می تواند برای ساکنان و مسافران، به ویژه در حاشیه رودخانه ها، مسیل ها و مناطق سیل خیز، خطرآفرین باشد.

ممنوعیت کامل شنا و فعالیت های دریایی سلیمی با اشاره به مواج و طوفانی شدن دریای خزر در روزهای آینده تصریح کرد: هرگونه شنا، قایق رانی و فعالیت های تفریحی و صیادی در سواحل گیلان تا اوایل روز چهارشنبه ممنوع است.

وی ادامه داد: نیروهای امدادی و گشت های ساحلی در این مدت در آماده باش قرار دارند و بر رعایت ممنوعیت فعالیت های دریایی نظارت خواهند داشت.


برچسب ها: هلال احمر گیلان - احتمال وقوع - هشدار - هلال احمر - مدیرعامل - شنبه - شدید
آخرین اخبار سرویس:

صدور هشدار قرمز در پی پیش بینی باران شدید در گیلان

صدور هشدار قرمز در پی پیش بینی باران شدید در گیلان