مطالب مرتبط:
تولید ادبیات دینی با قالب های نو در آستان قدس رضوی توسعه می یابد
فیلم / خوش چهره: رسانه ملی به یک محل نزاع برای جریان های سیاسی تبدیل شده است
بلیت 2.5 میلیون تومانی تئاتر؛ وقتی تفریح فرهنگی به کالایی لوکس تبدیل می شود
بروجرد را به مقصد گردشگری فرهنگی و عرفانی تبدیل می کنیم
نشست شورای راهبردی نشر آثار روحانیت در دفاع مقدس خراسان رضوی + تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 شهریور 1405 ساعت 12:302026-08-27فرهنگي

به نشر، در پی تبدیل ادبیات رضوی به یک جریان فرهنگی است


مدیر عامل انتشارات به نشر با اشاره به فعالیت های این نشر در کنار آثار معرفتی تاکید کرد: با تولید آثار داستانی تلاش کرده ایم دامنه روایت از سیره امام رضا(ع) را گسترش دهیم.

- به نشر، در پی تبدیل ادبیات رضوی به یک جریان فرهنگی است مدیر عامل انتشارات به نشر با اشاره به فعالیت های این نشر در کنار آثار معرفتی تاکید کرد: با تولید آثار داستانی تلاش کرده ایم دامنه روایت از سیره امام رضا(ع) را گسترش دهیم.

مسعود فرزانه، مدیرعامل انتشارات به نشر، درباره کارنامه این انتشارات در حوزه معارف رضوی، رویکرد آن به ادبیات داستانی و برنامه های آینده نشر رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به نشر در سال های اخیر بر تولید آثار در حوزه ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) تأکید داشته و بخش مهمی از تولیدات این انتشارات به این حوزه اختصاص دارد.

وی با اشاره به تولیدات آینده این نشر افزود: شمار آثار به نشر در حوزه سنت و سیره چهارده معصوم(ع) بیش از صدها عنوان است و معارف اسلامی و رضوی یکی از محورهای اصلی تولید این انتشارات به شمار می رود.

در حال حاضر آثاری همچون من هم عاشق شدم ، آه و نگاه ، آرام و قرار ، گابریل ، ابریشم باف ، به دستور عشق و رضا(ع) از زبان رضا(ع) در دست انتشار قرار دارد.


برچسب ها: انتشارات - به نشر - نشر - تولید - داستانی - آثار - ادبیات
آخرین اخبار سرویس:

به نشر، در پی تبدیل ادبیات رضوی به یک جریان فرهنگی است

به نشر، در پی تبدیل ادبیات رضوی به یک جریان فرهنگی است