مطالب مرتبط:
دست راست سهراب بختیاری زاده در استقلال از تیم ملی می آید + جزییات
غیبت یاسر آسانی از تیم ملی آلبانی؛ ستاره استقلال با دو استوری کنایه زد!
خط دفاع استقلال؛ نقطه اتکای تیم بختیاری زاده
آندرانیک تیموریان در آستانه پیوستن به کادر فنی استقلال و دستیاری سهراب بختیاری زاده
سرمربی بختیاری زاده افزودن مربی ایرانی جدید به کادر فنی استقلال را رد کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 شهریور 1405 ساعت 14:302026-09-20ورزشي

غیبت 3 بازیکن استقلال در اردوهای ملی؛ فرصت ویژه بختیاری زاده


یاسر آسانی، رستم آشورماتوف و جلال الدین ماشاریپوف در فهرست جدید تیم های ملی آلبانی و ازبکستان قرار نگرفتند تا در اختیار استقلال باقی بمانند که موضوع برای کادرفنی آبی ها خوب خواهد بود.

- غیبت 3 بازیکن استقلال در اردوهای ملی؛ فرصت ویژه بختیاری زاده یاسر آسانی، رستم آشورماتوف و جلال الدین ماشاریپوف در فهرست جدید تیم های ملی آلبانی و ازبکستان قرار نگرفتند تا در اختیار استقلال باقی بمانند که موضوع برای کادرفنی آبی ها خوب خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام فهرست تیم های ملی فوتبال آلبانی و ازبکستان برای اردوی پیش رو، یاسر آسانی از فهرست تیم ملی آلبانی و رستم آشورماتوف و جلال الدین ماشاریپوف از فهرست تیم ملی ازبکستان خارج ماندند؛ اتفاقی که با توجه به شرایط استقلال و برنامه فشرده این تیم می تواند خبر خوبی برای سهراب بختیاری زاده باشد.

استقلال در حالی خود را برای ادامه رقابت های لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا آماده می کند که با کمبود بازیکن مواجه است و در روزهای آینده دو دیدار مهم پیش رو خواهد داشت.

آبی پوشان روز 16 مهر در هفته هشتم لیگ برتر به مصاف تراکتور می روند و سپس روز 20 مهر در هفته دوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا برابر الغرافه قطر قرار خواهند گرفت.


برچسب ها: جلال الدین ماشاریپوف - استقلال - بختیاری زاده - ازبکستان - تیم های ملی - یاسر آسانی - بازیکن استقلال
آخرین اخبار سرویس:

غیبت 3 بازیکن استقلال در اردوهای ملی؛ فرصت ویژه بختیاری زاده

غیبت 3 بازیکن استقلال در اردوهای ملی؛ فرصت ویژه بختیاری زاده